• چهارشنبه / ۵ آذر ۱۴۰۴ / ۱۷:۵۸
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404090503337
  • خبرنگار : 50046

استاندار خراسان شمالی: جامعه بیش از هر زمانی به فرهنگ بسیجی نیاز دارد

استاندار خراسان شمالی: جامعه بیش از هر زمانی به فرهنگ بسیجی نیاز دارد

ایسنا/خراسان شمالی استاندار خراسان شمالی گفت: امروز جامعه بیش از هر زمان به جوشش فرهنگ بسیجی نیاز دارد.

بهمن نوری در همایش اقتدار بسیجیان که در مصلای امام خمینی(ره) بجنورد در ۵ آذر برگزار شد، با اشاره به آینده‌نگری امام خمینی(ره) در صدور فرمان تشکیل بسیج گفت: در روزهای اولیه انقلاب برخی فلسفه ایجاد بسیج را نمی‌دانستند، اما گذر زمان نشان داد که این تصمیم راهبردی و مبتنی بر شناخت عمیق امام از تهدیدهای دشمنان انقلاب اسلامی بوده است.

وی با بیان اینکه «خصومت آمریکا و طمع‌ورزی دشمنان نسبت به انقلاب ذاتی است نه مقطعی»، افزود: همین واقعیت‌ها سبب شد امام(ره) ارتشی مردمی با عنوان بسیج را پایه‌گذاری کنند.

نوری، بسیج را نهادی دارای شمولیت و عمومیت گسترده دانست و تصریح کرد: بسیج از امنیت تا خلوص، رشد و بالندگی را دربرمی‌گیرد و همواره نهادی امنیت‌ساز و قدرت‌آفرین برای انقلاب اسلامی بوده است. وی در ادامه شهید ابراهیم هادی را از مصادیق بارز بسیجی تمام‌عیار و الگوی خلوص و ایمان عنوان کرد.

استاندار خراسان شمالی با تأکید بر اینکه بسیج یک فرهنگ و باور درونی است، گفت: امروز جامعه بیش از هر زمان دیگری به جوشش فرهنگ بسیجی نیاز دارد و گروه‌های جهادی نمونه‌ای از این فرهنگ در میدان محرومیت‌زدایی هستند.

وی افزود: تلاش ما این است که در تاریخ به‌عنوان نسلی شناخته شویم که در مسیر شهدا حرکت کرده و هرآنچه داشت در تقویت نظام و همراهی با دولت‌ها به کار گرفت.

نوری با اظهار افتخار نسبت به رشد، بالندگی و بصیرت بسیجیان استان گفت: دولت چهاردهم با همراهی مردم می‌تواند امور را با موفقیت پیش ببرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha