• چهارشنبه / ۲۶ مهر ۱۴۰۲ / ۲۰:۱۴
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402072619142
  • منبع : نمایندگی گیلان

معاون وزیر راه و شهرسازی:

حقوق مردم در بازآفرینی‌های شهری رعایت شود

حقوق مردم در بازآفرینی‌های شهری رعایت شود

ایسنا/گیلان معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: همه حقوق مردم در بازآفرینی‌های شهری باید رعایت شود و شهرداری‌ها مکلف به همکاری هستند.

سید محمد آیینی امروز، ۲۶ مهر در ستاد بازآفرینی شهری گیلان، معابر خاکی را بدترین چهره محرومیت در شهرها دانست و افزود: در دولت سیزدهم به دنبال آن هستیم در محدوده‌های بازآفرینی معابر خاکی نداشته باشیم.

وی ادامه داد: در استان گیلان نیز ۱۷۰۰ تن قیر برای آسفالت تمام معابر خاکی در محدوده بازآفرینی نیاز است که ما امسال آن را به طور کامل تامین می‌کنیم و باید فضای جذب آن تا اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ در استان فراهم شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه این ستاد برای حفظ جان انسان‌ها از اهمت بالایی برخوردار است و مردم این مناطق ولی نعمتان انقلاب هستند که در تمامی شعائر مذهبی، انقلابی، همه پرسی‌ها و انتخابات بالاترین درصد مشارکت را دارند، تصریح کرد: در کل کشور ۲۰ درصد سطح شهرها و بیش از ۳۰ درصد جمعیت شهری متاثر از تصمیمات ستاد بازآفرینی شهری است؛ طبق قانون این ستاد تشکیل شد تا دستگاه‌ها در کنار هم، هم افزایی در مدیریت و مدیریت یکپارچه ای با محوریت استاندار داشته باشند و کار مردم در مناطق فرسوده با سرعت بیشتری انجام شود.

آیینی تصریح کرد: این وزارتخانه در اقدامی جهادی با کمک شهرداری‌ها و زیر نظر استانداری به زودی برنامه جهاد تبیین را راه اندازی خواهد کرد و با مراجعه خانه به خانه در بافت‌های فرسوده، این بسته‌ها را برای نوسازی بنا و نجات جان مردم تشریح خواهد کرد.

وی با بیان اینکه همه حقوق مردم در بازآفرینی‌های شهری باید رعایت شود و شهرداری‌ها مکلف به همکاری هستند، تاکید کرد: این ظرفیت که شهرداران اراضی ملی را در حریم شهرها شناسایی و به بافت فرسوده اختصاص دهند، در قانون دیده شده است و این موضوع می‌تواند سرمایه‌گذاری خوبی برای شهرها باشد و به بازآفرینی شهری کمک کند.

اسدالله عباسی، استاندار گیلان نیز، اظهار کرد: شهرها باید نسبت به دریافت سهمیه قیر رایگان خود اهتمام جدی داشته باشند و گذرگاه‌های خاکی نیز آسفالت شوند.

وی با بیان اینکه معبر خاکی لزوما به معنای گل آلود و خاکی بودن معبر نیست افزود: در برخی از مناطق، آسفالت بیش از ۵۰ سال قدمت دارد، شهرداران باید این گذرگاه‌ها را مشخص و اعلام کنند تا در جلسات بعدی در مورد آنها تصمیم گیری شود.

استاندار گیلان به فرمانداران دو ماه فرصت داد تا از شهرداران بخواهند ساماندهی کوچه‌ها، خیابان ها و مبلمان شهری را که از وظایف و تکالیف قانونی آنهاست، در دستور کار خود قرار دهند و در ستاد بازآفرینی شهری به یکدیگر درخصوص تصمیم گیری در محدوده بافت‌های فرسوده، سکونت های غیر رسمی و بافت‌های تاریخی کمک کنند.

عباسی تصریح کرد: شهرهایی که محدوده بافت تاریخی و یا سکونت‌گاه‌های غیر رسمی دارند مانند بندرانزلی، لنگرود، رشت، رودسر، املش و لاهیجان باید دقت لازم را در بخش بازآفرینی شهر داشته باشند.

وی ادامه داد: در نهضت ملی مسکن یکی از موارد مورد ارزیابی، سهم استان‌ها در بازآفرینی شهری است؛ در بافت تاریخی باید تلاش کنیم راهی جز تخریب سازه میراثی پیدا کنیم تا بافت منطقه برهم نریزد؛ شهرداران هر کجا با بن بست مواجه شدند می توانند به استانداری برای رفع مشکل خود مراجعه کنند و از هر پیشنهادی برای رفاه حال مردم استقبال می‌کنیم.

استانداری گیلان با تاکید بر اینکه رفاه شهروندان باید فراهم شود و خدمات رسانی به مردم در اولویت قرار گیرد گفت: اگر دستگاه خدمات‌رسان در مکانی حفاری انجام داد، باید زمان شروع و پایان آن را به مردم اعلام کند و با سرعت و زمانبندی خاص ترمیم آن منطقه انجام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha