جواد اکبری زاده در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: این امر با توجه به تلاش کارشناسان سلامت محیط کار در منطقه سیستان انجام شد که ۱۵ هزار و ۷۸۰ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی توسط ۶۵ بازرس بهداشت محیط مورد بازدید قرار گرفتند.
وی افزود: در طول بازدیدهای انجام شده ۵۱ اخطاریه بهداشتی صادر و ۳۰ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی که از شرایط بهداشتی مناسبی برخوردار نبودند پلمب و تعطیل شدند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زابل تأکید کرد: همشهریان در زمان خرید مواد غذایی به تاریخ تولید و انقضای مواد غذایی توجه کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف و مشکل بهداشتی میتوانند با سامانه ۱۹۰ که به صورت ۲۴ ساعته تماس گرفته تا در اسرع وقت ناظران بهداشتی به شکایات مطرح شده به صورت ویژه رسیدگی کنند.
انتهای پیام
نظرات