• شنبه / ۲۹ مهر ۱۴۰۲ / ۱۴:۴۰
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402072920696
  • منبع : نمایندگی گیلان

تاکید یک مسئول بر الزام بومی‌سازی پژوهش‌های دانشگاه گیلان به سمت نیازهای اجتماعی

تاکید یک مسئول بر الزام بومی‌سازی پژوهش‌های دانشگاه گیلان به سمت نیازهای اجتماعی

ایسنا/گیلان رئیس کل دادگستری گیلان با بیان اینکه دانشگاه گیلان به لحاظ علمی باید در کاهش آسیب‌های اجتماعی کمک کند، گفت: پژوهش‌های دانشگاه باید بومی‌سازی شده و به سمت نیازهای اجتماعی سوق داده شود.

به نقل از روابط عمومی دادگستری گیلان، حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل صادقی نیارکی در نشست با مسئولان و اساتید دانشگاه گیلان با قدردانی از زحمات اساتید و مسئولان دانشگاه، اظهار کرد: دانشگاه گیلان از دانشگاه‌های برتر کشور بوده و از ابعاد علمی و فرهنگی دارای سطح ممتازی است.

وی با بیان اینکه اعضای هیئت علمی برای هدایت و راهنمایی دانشجویان برگزیده شده‌اند، افزود: دانشگاه باید همواره تلاش کند تا حرکتی رو به جلو داشته باشد و نباید کیفیت را فدای کمیت کند.

رئیس شورای قضایی گیلان،  نوآوری در دانشگاه را دارای اهمیت ویژه‌ای دانست و گفت: هر دانشگاه باید در مسائلی نوآوری داشته باشد که سایر دانشگاه‌ها فاقد آن باشند.

صادقی نیارکی با اشاره به اینکه دانشجو باید مسلط به امور سیاسی باشد، خاطرنشان کرد: دانشجویان باید علاوه بر فرا گرفتن دانش سیاسی هوشیار بوده و در حوزه‌های تحقیق و پژوهش به دور از جریان‌های سیاسی و سیاست زدگی باشند.

این مقام ارشد قضایی با تاکید بر اینکه باید از ظرفیت دانشگاه در راستای کمک و خدمت به کشور بهره بگیریم، اضافه کرد: در استان گیلان چالش‌های متعددی در حوزه مسائل زیست محیطی مانند آلودگی آب، پسماند و فاضلاب‌های شهری وجود دارد که نیازمند کار پژوهشی و علمی درست و متقن است.

وی عبور دو رودخانه گوهر رود و زرجوب در شهر رشت را فرصتی طلایی برای زیبایی شهر، ایجاد مراکز تفریحی در حاشیه رودخانه و جذب توریست بیان کرد و افزود: متاسفانه به دلیل عدم مدیریت صحیح هم اکنون این دو رودخانه به تهدیدی برای استان تبدیل شده است.

 صادقی نیارکی تاکید کرد: اهمیت پژوهش  علمی و ساختاری در برخی آسیب‌های اجتماعی مانند طلاق، خودکشی و خشونت غیر قابل انکار و اثرگذار بوده و ضروری است که در اولویت پژوهش‌های دانشگاه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه پایان نامه‌ها و رساله‌ها باید بومی‌سازی شده و به سمت نیازهای اجتماعی سوق داده شود، گفت: بسیاری از پایان نامه‌ها و تحقیقات هیچ مشکلی از مشکلات کشور و استان را حل نمی‌کند و کاربردی در جامعه ندارد.

رئیس شورای قضایی گیلان، حرکت به سمت تولید علم را نیاز کشور دانست و خاطرنشان کرد: تولید علم فقط اختراع دستگاه و وسیله نیست و تولید راهکارهای برون رفت از معضلات به نوعی تولید علم در جامعه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha