محمدرضا حسین نژاد در همایش روز ملی استاندارد که ۲۹ مهرماه در کمپ پتروشیمی بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: برند استاندارد نباید به راحتی بر روی یک محصول قرار گیرد بلکه باید در جایگاه واقعی خود، اعمال شود.
وی با بیان اینکه رعایت استاندارد جزو لاینفک امور است، بر استاندارد سازی در تمام محصولات و خدمات تاکید کرد و افزود: در حوزه سلامت محیط کاری، استاندارد سازی نقش مهمی ایفا می کند لذا در کنار مباحث مهم بازرگانی، تجارت، ساختمان، مواد غذایی و... هزینه هایی که برای استاندارد سازی و کیفی سازی محصولات صرف می شود، حائز اهمیت است و باید پیش بینی شود تا محصول خروجی، از کیفیت مناسب برخوردار باشد.
استاندار خراسان شمالی، ترویج فرهنگ استاندارد را یک مقوله مهم عنوان کرد و گفت: اهمیت به حوزه استاندارد به عنوان یک نشان مهم بین مردم و سازندگان باید به گونه ای باشد که دیگر نیازی به اهرم های قانونی نباشد.
وی از مجریان استاندارد سازی به عنوان عوامل موثر در فرهنگ سازی استاندارد یاد کرد و افزود: استاندارد سازی نقش مهمی در تامین و ارتقای سلامت عرضه محصولات و خدمات دارد.
سرپرست اداره کل استاندارد خراسان شمالی نیز در ادامه این مراسم از صدور ۱۷ پروانه نشان حلال استاندارد برای کالاها در استان خبر داد.
محمد خوران گفت: استاندارد در زندگی روزمره مردم دارای اهمیت خاصی است و بنابراین یکی از دغدغه های این سازمان، نظارت و بررسی وزن کالاهای بسته بندی شده است تا انحراف از وزن خالص وجود نداشته باشد.
وی افزایش کیفیت کالا و افزایش گسترده پوشش استانداردهای اجباری را از رویکردهای اصلی سازمان استاندارد اعلام کرد.
خوران افزود: در گذشته انحراف وزنی محصولات بسته بندی شده ۴۱ درصد بوده که با تلاش های صورت گرفته در ۹ ماهه گذشته این عدد به ۱۸ درصد کاهش یافت و در تلاش هستیم تا این رقم به پنج درصد نیز کاهش یابد.
سرپرست اداره کل استاندارد خراسان شمالی، صدور ۴۰ پروانه کاربرد علامت استاندارد، بازرسی و نظارت از ۴ هزار و ۵۰۰ محصول، نمونه برداری از ۶۴۰ واحد تولیدی، سنجش از ۶۰۰ نازل سوخت مایع و تدوین ۱۱ استاندارد ملی در استان را از اقدامات صورت گرفته این سازمان در یک سال گذشته عنوان کرد.
گفتنی است در پایان این همایش با حضور استاندار خراسان شمالی از برگزیدگان هفته ملی استاندارد تقدیر به عمل آمد.
براساس این گزارش، مجتمع پتروشیمی خراسان در صنعت شیمیایی، شرکت تعاونی تولیدی ساقه طلایی اسفراین در صنعت شیمیایی و شرکت کشت و صنعت مزرعه سبز خرم در صنعت بسته بندی و سلولزی حائز امتیاز در بخش واحدهای تولیدی نمونه استان با اهدای لوح و تندیس، تقدیر شدند.
همچنین محمد رضا حیدر از آلومینیای ایران و منصوره کمالی از شرکت آرد ارمغان در بخش مدیران کنترل کیفیت نمونه با اهدای لوح سپاس تجلیل شدند.
در ادامه، شرکت کشت و صنعت مزرعه سبز خرم در صنعت غذایی و کشاورزی، شرکت نوین گستر سورن پاژند در صنعت بسته بندی برنج، آرد سفید ارمغان بجنورد در صنعت غذایی و کشاورزی و شرکت تعاونی ساقه طلایی اسفراین در صنعت شیمیایی با اهدای لوح سپاس به عنوان واحدهای منتخب جایزه ملی کیفیت جهان اسلام انتخاب شدند.
انتهای پیام
نظرات