به گزارش ایسنا، سازمانهای بشردوستانه هفتهها خواستار اجازه ورود سوخت به نوار غزه هستند و به وضعیت بیمارستانهایی که به دلیل کمبود شدید تعطیل شده یا در معرض خطر هستند، اشاره میکنند.
پس از حمله حماس در ۷ اکتبر، رژیم صهیونیستی محاصره کامل را بر غزه تحمیل کرد، برق را قطع کرده و عبور سوخت، مواد غذایی و تجهیزات پزشکی به غزه را مسدود کرده است. در هفتههای اخیر، تلآویو به تعداد محدودی از کامیونهای حامل مواد غذایی از مصر به غزه اجازه ورود داده، اما تاکنون اجازه ورود سوخت به نوار غزه را نداده است.
روز جمعه هم بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی در گفتوگو با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا گفت که اجازه ورود سوخت به غزه را نخواهد داد. با این حال، منابع آگاه صهیونیست گفتند که مقامات اسرائیلی در حال آماده کردن زمینه برای ارسال سوخت به غزه در شرایطی هستند که تلآویو آن را ضروری قلمداد کند.
مقامات رژیم صهیونیستی به همراه کارشناسان سازمانهای کمکرسان بینالمللی، میزان سوخت مورد نیاز برای راهاندازی بیمارستانها و سایر تأسیسات حیاتی را برای مدت کوتاه و محدود محاسبه کردهاند.
مقامات اسرایئلی گفتند که براساس طرح ارائه شده به ایالات متحده که مستلزم تایید کابینه جنگ صهیونیستی است، تانکرهای سوخت از مصر با مقدار مشخصی سوخت کافی برای کارکردن بیمارستانها و سایر تاسیسات بشردوستانه برای مدت معینی وارد نوار غزه خواهند شد.
هر تانکر سوخت توسط یک تیم سازمان ملل همراهی خواهد شد که از نزدیک بر آن نظارت میکند و مطمئن میشود که سوخت برای هدف مورد نظر به بیمارستانها تحویل داده میشود. به گفته مقامات اسرائیلی، زمانی که سوخت دوباره تمام شود، این روند برای مدت کوتاه و محدود دیگری دوباره انجام خواهد شد.
مقامهای رژیم صهیونیستی و سازمان ملل واکنشی به این خبر نشان ندادند.
تجاوزات رژیم صهیونیستی در غزه برای سیامین روز ادامه دارد و این حملات علیه بیمارستانها و محلههای مسکونی و غیرنظامیان متمرکز است. این در حالیست که ارتش اشغالگر در عملیات زمینی متحمل خسارات سنگین شده است.
انتهای پیام
نظرات