• چهارشنبه / ۷ آبان ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404080704059
  • خبرنگار : 71592

هشدار مقام عراقی نسبت به بازگشت ۲۰ هزار داعشی آموزش‌دیده از سوریه به عراق

هشدار مقام عراقی نسبت به بازگشت ۲۰ هزار داعشی آموزش‌دیده از سوریه به عراق
اردوگاه الهول

یکی از رهبران ائتلاف «الأنبار المتحد»، نسبت به طرحی برای انتقال بیش از ۲۰ هزار عضو داعش که در اردوگاه الهول سوریه آموزش دیده‌اند، به عراق هشدار داد و این اقدام را تلاشی برای برهم زدن امنیت کشور دانست.

به گزارش ایسنا، «محمد العبیدی»، از رهبران ائتلاف «الأنبار المتحد» هشدار داد طرحی برای انتقال بیش از ۲۰ هزار عضو داعش که در اردوگاه الهول سوریه آموزش دیده‌اند، به داخل خاک عراق با هدف ایجاد ناامنی و بی‌ثباتی در جریان است.

العبیدی در گفت‌وگو با خبرگزاری «المعلومة» از استان الانبار تصریح کرد: «سازمان تروریستی داعش این عناصر را که در رده سنی ۲۰ تا ۲۵ سال قرار دارند، آماده کرده است و آنان نسل چهارمِ حامل تفکر افراطی هستند.»

وی افزود: «این عملیات با هماهنگی میان گروه‌های وابسته به الجولانی و نیروهای آمریکایی انجام شده است و هدف بازگرداندن تروریسم به عراق از طریق بازگشت آوارگان به مناطق اصلی خود است.»

العبیدی در پایان تأکید کرد که این روند «غیرکارشناسی و آشفته» است و پشت آن گروه‌های تروریستی مرتبط با الجولانی و آمریکا قرار دارند که می‌کوشند تروریسم را از راه بازگشت آوارگان به مناطقشان دوباره به عراق منتقل کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha