جواد شاهین فر در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر دو دستگاه MRI بیمارستانی و دولتی در خراسان شمالی مشغول به کار است که یکی در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد و دیگری در بیمارستان شیروان مستقر است.
وی ادامه داد: MRI بیمارستان امام علی(ع) بجنورد با توجه به اینکه سال های زیادی از عمر آن می گذرد، دچار کمبود گاز هلیوم شده که سطح آن به ۷۰ الی ۸۰ درصد رسیده است.
وی تاکید کرد: از آنجایی که تا حدود یک ماه گذشته صرفا یک مرکز تصویربرداری MRI دولتی در استان وجود داشت و این دستگاه تمام آن ها را انجام می داد، فشار زیادی روی آن بود و هرچه فعالیت این دستگاه ها بیشتر باشد گاز هلیوم آن ها نیز سریعتر کاهش می یابد که اکنون به این نقطه رسیده است.
شاهین فر گفت: این موضوع سبب شده است که اکنون تصویربرداری های سر، گردن و شانه در این مرکز انجام نشود.
وی تصریح کرد: اقدامات لازم برای رفع این مشکل در حال انجام است و کسری گاز آن توسط شرکتی که متخصص این موضوع است تا یک ماه آینده انجام می شود تا دوباره با توان ۱۰۰ درصدی به بیماران ارائه خدمت کند و حدود ۱.۵ میلیارد تومان نیز برای این کار واریز کرده ایم تا مشکلی که مردم با آن روبه رو هستند سریعتر رفع شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تاکید کرد: البته عدم ارائه خدمات برای سر، گردن و شانه، صرفا شامل بیماران سرپایی می شود و بیماران اورژانسی به هیچ وجه بدون خدمات نمی مانند. بیمارانی که اورژانسی باشند به صورت کاملا رایگان توسط آمبولانس بیمارستان به مرکز تصویربرداری خصوصی داخل شهر اعزام می شوند تا خدمات لازم را بدون نوبت دریافت کنند.
وی بیان کرد: این اقدام با توجه به تعرفه متفاوت بخش خصوصی، هزینه بسیاری برای بیمارستان دارد اما خود را موظف به انجام آن می دانیم و وظیفه ما است تا آن را انجام دهیم. پیگیر حل مشکل دستگاه بیمارستانی خودمان نیز هستیم تا در سریعترین زمان برطرف شده و زحمت بیماران سرپایی نیز کمتر شود.
شاهین فر افزود: میدانیم که اکنون بیماران با زحمت بیشتری روبه رو هستند اما اینکه بگویند بیمارستان به بیماران خدمات نمی دهد غلط است و سبب کاشتن بذر ناامیدی می شود.
وی اظهار کرد: اکنون MRI بیمارستان امام علی (ع) به عنوان مرکز تصویربرداری با نرخ دولتی، هرگونه خدماتی به جز در نواحی سر، گردن و شانه را ارائه می دهد. این مرکز ماهیانه حدود یک هزار و ۶۰۰ مراجعه کننده داشت که اکنون به حدود یک هزار و ۴۰۰ مراجعه کننده رسیده و نشان می دهد خدمات در حال انجام است. اما مقداری کمتر شده که در تلاش هستیم برطرف شود.
شاهین فر تاکید کرد: تمام تلاشمان را برای کاهش مدت زمان انتظار بیماران در استفاده از MRI را به کار گرفته و توانستیم دومین MRI بیمارستانی و دولتی استان را در شیروان راه اندازی کنیم که اکنون در حال ارائه خدمت به بیماران است.
وی با اشاره به انتظار طولانی بیماران سرپایی برای رسیدن نوبتشان، گفت: راه اندازی این دستگاه بیمارستانی با تعرفه دولتی در شیروان سبب شد تا بار بیماران شیروان، فاروج و برخی مناطق دیگر از بجنورد برداشته شود.
به گفته وی، سه دستگاه MRI دیگر نیز در بیمارستان اسفراین، تامین اجتماعی بجنورد و امام حسن (ع) قرار است نصب شود که در نهایت سبب کاهش بار مرکز بیمارستان امام علی (ع) خواهد شد و کاهش انتظار بیماران سرپایی و بهبود ارائه خدمات را به دنبال خواهد داشت.
انتهای پیام
نظرات