محمد محمدزاده در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به آغاز برداشت سیب بهاره از باغهای این استان اظهار کرد: بیشتر سیبهای صادر شده از نوع گلاب و شیخ امیری بوده است.
وی با اشاره به اینکه خراسانشمالی از نظر سطح زیرکشت سیب در کشور رتبه دهم و از نظر میزان تولید رتبه سیزدهم را دارد، گفت: بیش از ۶۴ درصد تولید سیب استان مربوط به شهرستان شیروان است و شهرستانهای اسفراین و بجنورد به ترتیب در رتبههای دوم و سوم تولید این محصول قرار دارند.
نوری با اشاره به کیفیت سیب خراسانشمالی، گفت: سیب تولیدی این استان به دلیل کیفیت بالا و ماندگاری زیاد علاوه بر تامین بازار داخلی به کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای همسایه نیز صادر میشود.
وی ادامه داد: بخشی از محصول نیز برای مصرف شب عید در سردخانههای خراسانشمالی ذخیره خواهد شد.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: سیب زرد استان بیشترین سهم را در ذخیرهسازی دارد و به دلیل ماندگاری بالا، مورد استقبال بازارهای داخلی و خارجی قرار میگیرد.
انتهای پیام
نظرات