نوربخش عسکری، ۲۱ آبان در جلسه شورای برنامه ریزی استان اظهار کرد: در ادامه برنامههای علملیاتی مهار تورم و رشد تولید که در اردیبهشت ماه تصویب شد، چندین دستور کار را به این امر اختصاص دادیم که در این جلسه جهاد کشاورزی و آب و فاضلاب برنامههای خود را ارائه کردند.
وی با تاکید بر اینکه میزان مصرف اعتبارات باید در محدوده سقف ابلاغی باشد، گفت: تورم اقلام خوراکی در استان نسبت به استانهای دیگر بیشتر است که علت آن وجود مشکلات در شبکه توزیع و عمده فروشی، انبارهای سرد و عمومی و سهمیههایی است که به استان ما تعلق نمیگیرد.
حشمتالله عباسی، مدیرعامل آب و فاضلاب استان مرکزی نیز اظهار کرد: توزیع آب بهداشتی و سالم در محدوده شهری و روستایی و کمک به آب منطقهای از جمله وظایف ماست.
وی افزود: تحویل و تامین آب واحدهای تولیدی و توسعه تاسیسات فاضلابی جهت ایجاد ظرفیت پساب برای تحویل به صنایع از جمله برنامههای ما در راستای رشد تولید و مهار تورم است.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان مرکزی ادامه داد: به منظور ایجاد ظرفیت و زیرساخت لازم برای توزیع آب واحدهای صنعتی، ۲۵۰ میلیارد ریال و برای احداث تصفیه خانههای فاضلاب به بیش از ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه نیاز داریم.
وی تصریح کرد: تعداد اشتراکهای کسب و کار خرد شهری در استان ۹۷۸ مورد و صنعتی ۴۵ مورد است. همچنین تعداد اشتراکهای کسب و کار خرد روستایی در استان ۱۳۴ مورد و صنعتی ۶۹ مورد است.
عباسی با اشاره به وجود سه تصفیه خانه فاضلاب در اراک گفت: صنایع باید در استفاده از ظرفیت پساب همکاری داشته باشند. در قانون، وزارت نیرو مکلف شده که وارد کار با صنایع شود و ما نیز اقداماتی را در این راستا انجام دادهایم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی تصریح کرد: یک معدن در دلیجان در حال استفاده از آب شرب است و باید با استفاده از ظرفیت قانون جلوی آنها را بگیریم.
وی با اشاره به حل مشکل شبکه آب تعدادی از روستاهای استان گفت: در اولین فرصت که اعتبار را دریافت کنیم سایر مشکلات را نیز حل خواهیم داد. همچنین پساب و لجن تصفیهخانهها ظرفیت خوبی است اما به دلیل تکنولوژی که در اختیار نداریم نمیتوانیم از آنها استفاده کنیم.
انتهای پیام
نظرات