• یکشنبه / ۲۸ آبان ۱۴۰۲ / ۱۵:۱۷
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1402082820608
  • خبرنگار : 30165

رئیس پژوهشکده سرطان معتمد خبر داد

مرکز تخصصی شبکه ملی پیشگیری، کنترل و درمان سرطان بانوان در زاهدان به بهره‌برداری می‌رسد

مرکز تخصصی شبکه ملی پیشگیری، کنترل و درمان سرطان بانوان در زاهدان به بهره‌برداری می‌رسد

در راستای راه‌اندازی شبکه ملی پیشگیری، کنترل و درمان سرطان بانوان در سراسر کشور، مرکز تخصصی شبکه در استان سیستان و بلوچستان، دوم آذر ماه سال جاری در شهر زاهدان به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش ایسنا، دکتر رامین صرامی فروشانی، رئیس پژوهشکده سرطان معتمد با اعلام این خبر گفت: در مراسم افتتاح این مرکز، دکتر فارسی؛ قائم مقام رئیس جهاد دانشگاهی، دکتر شهریاری؛ رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و دکتر زهرا شیخی؛ رئیس فراکسیون دیپلماسی سلامت و سبک زندگی سالم و سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و جمعی از مقامات کشوری و استانی شرکت دارند.

وی افزود: راه‌اندازی این مرکز که به پیشرفته‌ترین و کامل‌ترین مجموعه تجهیزات تشخیصی و درمانی مجهز است، حاصل تلاش و پیگیری‌های مستمر چندماهه مجموعه‌ای از نیروهای جهادی در پژوهشکده و جهاد دانشگاهی واحد سیستان و بلوچستان، جذب ده‌ها میلیارد ریال اعتبار از محل سرمایه‌گذاری منابع غیر دولتی و پشت سرگذاشتن مسیری دشوار از موانع و مشکلات فنی و اداری بوده است.

صرامی فروشانی خاطرنشان کرد: ایجاد شبکه ملی پیشگیری، کنترل و درمان سرطان بانوان به‌ویژه سرطان پستان در سال ۱۴۰۱ در قالب یک رسالت ملی توسط مجلس شورای اسلامی به این پژوهشکده واگذار شده است.

وی با اشاره به اینکه سرطان پستان دومین علت مرگ و میر و اولین علت مرگ و میر به دلیل ابتلا به سرطان در کشور به شمار می‌رود، در خصوص اهمیت تشخیص به‌موقع و درمان صحیح این بیماری، گفت: سرطان پستان، مهم‌ترین عامل مرگ و میر زنان در ایران و دنیا به حساب می‌آید و بررسی‌ها بیانگر این است که متأسفانه ابتلا به سرطان پستان در ایران با شیب فزاینده‌ای رو به افزایش است.

رئیس پژوهشکده سرطان معتمد افزود: اگر سرطان پستان در زمان مناسب تشخیص داده شود، هزینه درمان و عوارض ناشی از درمان کمتر می‌شود و عمر بیمار افزایش می‌یابد.

به نقل از روابط عمومی پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی، صرامی فروشانی خاطرنشان کرد: هدف از تاسیس شبکه ملی پیشگیری، کنترل و درمان سرطان بانوان این است که ضمن فراهم کردن امکان دسترسی بانوان ایرانی به پیشرفته‌ترین خدمات تشخیص و درمان سرطان‌های شایع بانوان به ویژه سرطان پستان، حرکتی ملی را در جهت پیشگیری و شناسایی زودهنگام این سرطان‌ها از طریق آگاهی‌رسانی به بانوان در خصوص اصلاح سبک زندگی و اصول پیشگیری از سرطان و اهمیت حیاتی غربالگری و تشخیص زودهنگام این بیماری آغاز کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha