• شنبه / ۲۶ مهر ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۶
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1404072616734
  • خبرنگار : 71974

مسئول راه‌اندازی آزمایشگاه ملی در جهاددانشگاهی منصوب شد

مسئول راه‌اندازی آزمایشگاه ملی در جهاددانشگاهی منصوب شد

دکتر مهدی مبارکی با صدور حکمی از سوی دکتر علی منتظری، رئیس جهاددانشگاهی، به عنوان مسئول راه‌اندازی آزمایشگاه ملی ساماندهی حل مسائل اولویت‌دار با بهره‌گیری از دانش (سحاب) در جهاددانشگاهی منصوب شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، مهدی مبارکی، مدیرکل دفتر تخصصی علوم انسانی، اجتماعی و هنر، با صدور حکمی از سوی دکتر علی منتظری، رئیس جهاددانشگاهی، به عنوان مسئول راه‌اندازی آزمایشگاه ملی ساماندهی حل مسائل اولویت دار با بهره‌گیری از دانش (سحاب) در جهاددانشگاهی منصوب شد.

در بخشی از حکم آمده است:

انتظار می رود با بهره گیری از ظرفیت های علمی و اجرایی جهاددانشگاهی، نهادهای سیاست گذار و اندیشمندان این حوزه، در مسیر کاربست پژوهش های علوم انسانی، فرآیند قانونی تشکیل آن آزمایشگاه را پیگیری و اقدام لازم جهت راه اندازی آن به عمل آورید. 

وی سابقه فعالیت به عنوان معاون پژوهشی جهاددانشگاهی استان مرکزی را در کارنامه خود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha