• شنبه / ۴ آذر ۱۴۰۲ / ۱۵:۲۹
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1402090402396
  • خبرنگار : 50188

دهه هشتادی‌ها اداره شهر رفسنجان را برعهده می‌گیرند

دهه هشتادی‌ها اداره شهر رفسنجان را برعهده می‌گیرند

ایسنا/کرمان بر اساس پویش رقابتی «شهردارشو» که توسط معاونت هنری شهرداری رفسنجان به‌راه افتاده، قرار است دهه هشتادی‌ها اداره شهر را با حدود اختیارات واقعی شهردار، در محلات خود به‌دست بگیرند.

معاون هنری شهرداری رفسنجان در گفت‌وگو با ایسنا از استقبال بسیار خوب دهه هشتادی‌ها از این پویش خبر داد و اظهار کرد: نه‌تنها از محلات شهر که بسیاری از ساکنین روستاها نیز در این چالش نام‌نویسی کردند که اگرچه امکان آن برای ساکنین روستا وجود نداشت اما اطلاعات این افراد به شهرداران منتخب داده می شود تا در چالش سوم یعنی در تیم مدیریتی شهرداری محله حضور داشته باشند.

دکتر سید عباس حسینی افزود: با پشت سر گذاشتن نخستین چالش که همان جسارت برای ثبت نام و تصمیم‌گیری برای کسب تجربه مدیریتی بود، داوطلبان باید خود را آماده کنند تا در چالش دوم که دفاع از برنامه‌ها و توانمندی‌های خود است، حاضر شوند.

وی توضیح داد: در این چالش که در روزهای آینده آغاز خواهد شد داوطلبینی که با آنان تماس گرفته می شود، باید با حضور در شورای محله از خود دفاع کنند و شورا را قانع کنند که می‌توانند شهردار خوبی برای محله باشند. در این چالش اعضای شورای محله با توجه به شاخص هایی موجود چون نحوه بیان، آشنایی با مشکلات محله، خلاقیت و میزان علاقه مندی، یک نفر را به عنوان شهردار محله انتخاب و به شهرداری معرفی خواهند کرد.

مشاور شهردار رفسنجان با اشاره به حضور تقریباً مساوی دختران و پسران در این پویش، گفت: میان داوطلبینی که ثبت‌نام کردند نسبتی برابر میان دختران و پسران برقرار است و قطعاً این مسئله رقابت را جذاب‌تر می‌کند.

حسینی عنوان کرد: بیشترین میزان رقابت میان داوطلبین در محله‌های یادگار امام، حجت، کمال آباد، الله آباد، ۱۵ خرداد، شهید نوری، صادق آباد و خلیل آباد خواهد بود به‌طوری که در یکی از محلات ۱۵ نفر باید برای کسب شهرداری آن محله باهم رقابت می‌کنند.

معاون هنری شهرداری رفسنجان تصریح کرد: بر اساس آیین‌نامه سکونت در محله‌های شهری از الزامات شهردار محله است، اما با این حال تعداد بسیاری از علاقه‌مندان ساکن روستا در این پویش ثبت‌نام کردند که این افراد اگرچه نمی‌توانند شهردار محله شوند اما اطلاعات آنها به شهرداران منتخب داده می‌شود تا در چالش سوم یعنی در تیم مدیریتی شهرداری محله حضور داشته باشند.

به‌گفته وی، عدم حضور هر یک از داوطلبین در روز دفاع و یا عدم پاسخگویی به منزله انصراف از پویش تلقی می شود. از این رو لازم است تا داوطلبین علاقه مند، آمادگی کاملا داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha