محمد راضیجلالی در همایش ملی زراعت چوب که امروز (۸ آذرماه) در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار شد، با اشاره به اجرای طرح زراعت چوب در استان خوزستان، اظهار کرد: این طرح به عنوان طرحی ملی و یکی از منحصر به فردترین طرحهای پس از انقلاب در استان خوزستان است که باید به بهترین شکل و با کمترین اشکالات اجرا میشد بنابراین باور داشتیم که باید پایه آن، بر مبنای علم باشد و برای اجرای آن چه جایی بهتر از دانشگاه تخصصی کشاورزی خوزستان.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه اشتغال یکی از دغدغهها در استان خوزستان است، ادامه داد: قطعا برگزاری همایش ملی زراعت چوب در خوزستان اطمینان ما را برای اجرای این طرح چند صد برابر میکند. زیرا زراعت چوب یک طرحی مردمی است. خوزستان با داشتن ظرفیتهای بسیار متعدد در صنایع، کشاورزی، فولاد، پتروشیمی، نفت و گاز، منطقه آزاد، مرزهای آبی و زمینی و بنادر و تنوع اقلیمی و فرهنگی، رتبه سوم بیکاری کشور را دارد و استانی با این ظرفیت و با وجود صنایع مادر، عملا نقشآفرینی چندانی در حوزه اشتغال ایجاد نکرده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: سهم صنعت نفت نیز با تامین بیش از ۷۰ درصد تولید ناخالص ملی در استان، سهم آن در اشتغال خوزستان حدود ۳ درصد است.
وی افزود: اشتغال پیشبینی شده در طرح زراعت چوب در خوزستان بیش از ۳۰۰ هزار نفر خواهد بود. تولید چوب یک بحث است اما زنجیره تولید آن که شامل عصاره و کاغذ و... به عنوان مشتقات این صنعت است، اشتغال خوبی ایجاد میکند و جنگلها را نیز از نابودی نجات میدهد.
راضیجلالی گفت: این قابلیت وجود دارد که دانشگاهیان متقاضیان عملیاتی طرح ملی زراعت چوب باشند. قطعا تعاونیهایی که اعضای آن دانشگاهیان و دانشجویان باشند، در این طرح موفقتر خواهد بود زیرا دانش آن را دارند. ما نیز بستر لازم را فراهم میکنیم و با تمام ظرفیتها قول میدهیم که در کنار منابع طبیعی استان خوزستان باشیم و موانع را از راه برداریم.
انتهای پیام
نظرات