• شنبه / ۱۱ آذر ۱۴۰۲ / ۱۵:۵۱
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402091107606
  • منبع : نمایندگی اردبیل

قائم مقام کمیته امداد:

۸هزار مرکز نیکوکاری در کشور در حال فعالیت هستند

۸هزار مرکز نیکوکاری در کشور در حال فعالیت هستند

ایسنا/اردبیل قائم مقام کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: تاکنون برای ۱۰ هزار و ۵۰۰ مرکز نیکوکاری در نقاط مختلف کشور مجوز صادر شده است که از این تعداد ۸ هزار مرکز فعال هستند.

جعفر صباغیان، ۱۱ آذر در آیین نکوداشت و تکریم از خیریه های استان اردبیل اظهار کرد: یکی از وظیفه‌های اساسی حاکمیت و دولت تامین نیازهای اساسی آحاد مردم است و حاکمیت بر اساس قانون اساسی تکلیف دارد که برای تامین تحصیل، اشتغال، مسکن و ازدواج مردم کوشا باشد و اقدام‌های اساسی انجام دهد.

وی افزود: کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز برای رسیدگی به امور محرومین تلاش می‌کند اما در این میان خیران بخشی از وظیفه‌های حاکمیت و کمیته امداد را به دوش می‌کشند و واسطه‌ای بین افراد برخوردار و نیازمندان جامعه می‌شوند.

صباغیان بیان کرد: خیران با شناخت خوبی که از منطقه و محله خود دارند، نسبت به شناسایی افراد نیازمند از یک سو و جمع‌آوری کمک از سایر افراد نیکوکار از سوی دیگر اقدام می‌کنند و کمک‌ها را با حفظ حرمت و کرامت افراد به دست آنها می‌رسانند.

صباغیان با تاکید بر لزوم توجه بیشتر به بحث توانمندسازی مددجویان، عنوان کرد: باید در فعالیت‌هایی که در حال انجام است، توانمندسازی و اشتغال افراد مورد توجه قرار بگیرد؛ چنان که یکی از موضوع‌های مورد تاکید رهبر معظم انقلاب نیز ایجاد درآمد با ثبات در کنار رعایت کرامت انسانی افراد است.

وی اضافه کرد: یکی از مولفه‌های توانمندسازی بحث اشتغال است که باید به آن اهمیت دهیم تا شاهد افزایش تولید داخلی و حفظ کرامت انسانی افراد باشیم و از همین رو، توانمندسازی یکی از مباحث جدی و راهبردی کمیته امداد است که انتظار می‌رود خیران هم به موضوع توجه ویژه داشته باشند.

قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) ادامه داد: این نهاد در قالب ۱۷ برنامه و ۱۲۰ خدمت در حال حمایت از مردم است اما به تنهایی نمی‌توند بار سنگین فقر را در کشور تحمل کند و اگر کمک خیران در کنار کمیته امداد نباشد، مجموعه نمی‌تواند رسالت اصلی خود را ایفا نماید.

صباغیان راه‌اندازی شبکه‌ای با عنوان مرکزهای نیکوکاری در نقاط مختلف کشور را مورد اشاره قرار داد و افزود: قشرهای محروم استعدادهای خدادادی دارند که در صورت شکوفایی به کمک خیران و موسسه‌های خیریه، می‌توانند به افرادی توانمند تبدیل شوند و از دیگران دست‌گیری کنند.

وی اظهار کرد: راه‌اندازی این شبکه با نگاه کاهش تصدی‌گری و واگذاری هرچه بیشتر امور به خود مردم انجام شده است تا با اخلاق نیکو، اخلاص، تواضع و بی‌منت در کنار سایر خیران نسبت به خدمات‌رسانی به محرومان و برطرف کردن نیازهای اولیه آنها در بحث مسکن، بهداشت و درمان، اشتغال و سایر حوزه‌ها اقدام شود.

اهدای نشان «والی مهر» به حاج جواد قرآن نویس

در ادامه برنامه نشان ملی «والی مهر» به پاس قدردانی از تلاشهای ارزشمند خیر نیکوکار حاج جواد قرآن نویس، رئیس هیات مدیره بنیاد حمایت از کودکان سرطانی شمیم مهر استان اردبیل، به وی اهدا شد و از تمبر یادبود مراسم نیز رونمایی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha