• دوشنبه / ۱۳ آذر ۱۴۰۲ / ۰۸:۵۰
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1402091308769
  • خبرنگار : 50160

معاون استاندار زنجان:

برپایی مناظرات دانشجویی باعث گسترش فرهنگ نقدی و مطالبه‌گری می‌شود

برپایی مناظرات دانشجویی باعث گسترش فرهنگ نقدی و مطالبه‌گری می‌شود

ایسنا/زنجان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان گفت: برپایی مناظرات دانشجویی باعث گسترش فرهنگ نقدی و مطالبه‌گری در جامعه می‌شود.

ابوالفضل رفیعی (شامگاه روز یکشنبه ۱۲ آذرماه) در مراسم پایانی مناظرات دانشجویی نشانه خواجه‌نصیر طوسی که در مرحله استانی و به همت جهاددانشگاهی استان زنجان و همکاری دانشگاه زنجان برگزار شد، اظهار کرد: ایجاد فضای مناظره زمینه مشارکت قشر دانشجو در بیان مشکلات را فراهم می‌کند و باید از چنین فرصت‌هایی استفاده کرد و پای حرف این قشر نشست.

وی تصریح کرد: در مناظرات که قطعا فضای تضارب آرا است، شاهد بیان موارد و نکاتی خواهیم شد که با تکیه بر آن قطعا می‌توان شاهد رشد و تعالی جامعه بود و رفع نارسایی‌ها و عقب‌افتادگی‌ها در گرو این است که همه نظرات را در حوزه‌های مختلف بشنویم و با ارائه راهکار شرایط برای بهبود وضعیت را به‌وجود آوریم.

این مسئول با اشاره به اینکه در مناظرات دانشجویی گزاره‌های مطرح شده در راستای بیان مواردی است که قطعا مخالفان و موافقان خود را در سطح جامعه و بین دانشجئویان دارد، افزود: از این ظرفیت باید به‌درستی بهره برد و افزایش برگزاری چنین برنامه‌هایی را باید مدنظر قرار داد.

رفیعی با تاکید بر اینکه هر ایرانی دوست دارد که کشورش رشد و توسعه داشته باشد، ادامه داد: برای رسیدن به این هدف باید موارد و مشکلات از زوایای مختلف بیان شده و برای آن راهکار پیدا کنیم و چنین فضاهایی می‌تواند گام نخست این کار باشد؛ چرا که دانشجویان قشر روشن‌فکر جامعه به‌شمار می‌آیند که با روحیه مطالبه‌گری خود می‌توانند بسیاری از موانع را در مسیر رشد کشور بردارند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان گفت: بنا به گفته مقام معظم رهبری دانشگاه باید سیاسی‌ترین مکان باشد و باید تلاش شود در این مسیر نخبگان فکری و اجرایی به اجماع برای پیشرفت کشور برسند.

وی افزود: مسابقات مناظره دانشجویی زمینه‌ساز جامعه پذیری نسلی است که در آینده در کسوت‌های مختلف برای آبادانی و سربلندی ایران عزیز نقش‌آفرینی می‌کنند و سکان‌دار اداره کشور خواهند بود.

این مسئول با بیان اینکه برای شکوفایی و پیشرفت بیشتر، نیازمند عزم عمومی و ملی هستیم، گفت: ویژگی ملت،‌ فقط زندگی در یک سرزمین و قلمرو مشخص نیست بلکه مهم، داشتن اهداف و آرمان‌های مشترک و تلاش آحاد مردم به سوی آن اهداف است.

وی به فرارسیدن روز دانشجو نیز اشاره کرد و یادآور شد: در دانشگاه‌ها می‌توان طرح مسئله کرد و برای آن راهکار پیدا کرد. دانشجو قشری است که از همان ابتدا به‌دنبال بیان مشکلات بود، ولی معتقدیم دانشجویان نباید استقلال فکری خود را فراموش کنند.

به گزارش ایسنا، مرحله استانی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران به همت جهاددانشگاهی استان زنجان و با همکاری سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه زنجان در سالن روزبه دانشکده علوم انسانی دانشگاه زنجان برگزار شد که در پایان تیم لوگوس از دانشگاه علوم پزشکی زنجان مقام اول را به دست آورد و تیم آتنا از دانشگاه زنجان دوم شد. در مسابقات رده‌بندی نیز تیم رایا از دانشگاه پردیس الزهرا به مقام سوم رسید و تیم آرمان دانشجو از دانشگاه زنجان چهارم شد.

برپایی مناظرات دانشجویی باعث گسترش فرهنگ نقدی و مطالبه‌گری می‌شود

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha