به گزارش ایسنا، حبیب کاشانی در یکصد و نود و هشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در جریان ارائه گزارش حساب درآمد و هزینه شهرداری تهران تا پایان مهرماه سال جاری، گفت: در جدول هفت ماهه امسال مجموع منابع نقدی و غیرنقدی ۳۹ هزار و ۲۹۹ میلیارد تومان بودجه است که نسبت وصولی به کل بودجه ۵۱ درصد است و از این میزان عملکرد نقد و غیر نقد، ۳۶ هزار و ۸۷۴ میلیارد تومان نقد و سه هزار و ۴۲۴ میلیارد تومان عملکرد غیر نقد است.
وی افزود: بودجه مصوب شهرداری در سال جاری ۷۵ هزار و ۹۹۰ میلیارد تومان است که باید ۴۴ هزار و ۹۶۹ میلیارد تومان وصول می شد و ۳۹ هزار و ۲۹۹ میلیارد تومان وصول شد که درصد تحقق ۸۷ درصد بوده است.
عضو شورای شهر تهران ادامه داد: درآمدها در فروردین و اردیبهشت ۱۰ هزار و ۴۰ میلیارد تومان، خردادماه ۷ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان، تیرماه ۶ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان، مردادماه ۶ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان، شهریورماه ۵ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان و مهرماه چهار هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان بوده و شیب نزولی دارد. همچنین مقرر بود از محل عوارض نوسازی هفت هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته باشیم که سه هزار میلیارد تومان محقق شده است.
وی تأکید کرد: در درآمد حاصل از آگهی های تجاری و سازه های متعلق به شهرداری قرار بوده هزار میلیارد تومان درآمد داشته باشیم که ۲۰۰ میلیارد تومان محقق شده است، خاطرنشان کرد: پرسش بنده این است که در یکی از کدها با توجه به اینکه برگزاری مجمع اتفاق افتاده و تقسیم سود صورت گرفته، چرا درآمد به حساب متمرکز واریز نشده است؟ برای مثال سازمان بهشت زهرا و فروشگاه شهروند باید از درآمد حاصله، مبالغی را به حساب شهرداری واریز می کردند که انجام نشده است.
کاشانی گفت: با توجه به عملکرد ردیف های درآمدی، سهم بیمارستان آتیه و مژده فروخته شده اما در جدول ثبت نشده است. در عوارض کالا و خدمات و ارزش افزوده ۱۰ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان درآمد داشتیم و در عوارض قطع درختان ۳۶۹ میلیارد تومان درآمد ثبت شده که روند افزایش داشته و در جرائم ترافیکی پنج هزار میلیارد تومان درآمد به ثبت رسیده است.
خزانه دار شورای شهر تهران تاکید کرد: در بخش عوارض کسر پارکینگ، قرار بوده هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته باشیم که تا امروز ۱۸ هزار میلیارد تومان درآمد ثبت شده است. در هزینه ها در بخش نقد و غیرنقد اعتبار ابلاغی در سه بخش تملک دارایی هزینه ای، سرمایه ای و مالی ۸۰ هزار و ۸۶۸ میلیارد تومان ابلاغ شده و با پرداخت نقدینگی ۴۱ هزار و ۸۹۷ میلیارد تومانی و عملکرد ۲۱ هزار میلیارد تومانی، درصد تحقق ۳۳ درصد است و وضعیت بهتری نسبت به سال قبل دارد؛ اما با این وجود انتظار داریم که مبالغ از جمله پرداخت حقوق ثبت شود.
وی ادامه داد: ۳۹ هزار و ۲۹۹ میلیارد تومان به صورت نقد و غیر نقد وصول شده است. پنج هزار و ۶۷۰ میلیارد تومان نسبت به مبلغ مصوب با عقب ماندگی مواجه هستیم. بر اساس آنچه اعلام کردیم بودجه ۷۵ هزار میلیارد تومانی محقق خواهد شد با این وجود با توجه به تصویب هزینه ۴۴ هزار میلیارد تومانی، پنج هزار میلیارد تومان عقب هستیم.
انتهای پیام
نظرات