رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این آیین ضمن قدردانی از دستاندرکاران برگزاری این کنگره بینالمللی گفت: گروه جراحی دانشگاه در ۹ رشته یا گرایش، برای آموزش دستیار فلوشیپ و فوق تخصص فعالیت دارد.
سیدوحید حسینی با بیان اینکه ۸ مرکز تحقیقات در گروه جراحی راهاندازی شده و چهار مجله علمی نیز به زبان انگلیسی منتشر شده است، افزود: با تلاش عبدالرسول طالعی و تیم همکار ایشان، بخش جراحی سرطان به جایگاه خود رسیده است، به طوری که علاوه بر علاقهمندان داخلی، از خارج از کشور برای گذراندن دوره فلوشیپ به شیراز مراجعه میکنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ابراز امیدواری کرد تا این کنگره پیشرفت علم را به همراه داشته باشد و با همکاری و همراهی دیگر گروههای پزشکی، شاهد درمان بهتر و سریعتر بیماران مبتلا به سرطان و تسریع در دستیابی به اهداف این گروه باشیم.
وی با اشاره به حضور اساتیدی از نقاط مختلف کشور و برخی از کشورهای دنیا افزود: ماهیت برگزاری این کنگره به نفع مردم و نتیجهبخشی و اثرگذاری این کنگره در درمان بیماری سرطان و پیشگیری از ابتلا به این بیماری است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این آیین با تأکید بر ۳ رکن اصلی در کنترل بیماری سرطان، شامل «افزایش آگاهی جامعه و حساسیت خانوادهها نسبت به سنجش منظم سلامت خود»، «تشخیص زودرس» و «گستردگی تشخیص این بیماری و ارجاع سریع به سطوح بالاتر در همه مناطق» افزود: هر کشوری که از این الگو برای کاهش ابتلا به سرطان استفاده کرده در این امر موفق بوده است.
آمار ابتلا به سرطان پستان در ایران و جهان، شایعترین سرطانها در مردان و زنان از دیگر محورهای سخنان عباس رضاییانزاده در این همایش علمی بود.
رئیس دومین کنگره بینالمللی جراحی سرطان در شیراز نیز در این آیین، به جایگاه بخشهای جراحی سرطان دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان یکی از مراکز ریفرال و معتبر جراحی سرطان در ایران اشاره کرد.
عبدالرسول طالعی با تأکید بر اهمیت برگزاری دومین کنگره بینالمللی جراحی سرطان در شیراز افزود: با توجه به تبادلات علمی در این کنگره، امیدواریم درمان بهتر بیماران مبتلا به سرطان را به همراه داشته باشد.
وی همچنین در زمینه راهاندازی و فعالیت بخشهای جراحی سرطان، میزان پذیرش بیماران مبتلا به این بیماری، مرکز پژوهشی بیماریهای پستان، غربالگری سلامت بیماران، تعداد انتشار مقالات در مجلات داخلی و خارجی، توضیحاتی ارائه داد.
دبیر اجرایی دومین کنگره بینالمللی جراحی سرطان در شیراز نیز گفت: با وجود پیشرفتهایی که در درمان غیر جراحی بیماری سرطان به وجود آمده، اما جراحی سرطان از اهمیت ویژهای در این زمینه برخوردار است.
مجید اکرمی افزود: در این کنگره بینالمللی با ارائه بیش از ۹۰ سخنران، ۱۳ میزگرد تخصصی و نیز ۹ سخنران خارجی و بیش از ۴۵۰ شرکتکننده در رشتههای مختلف مانند جراحی، پاتولوژی و رادیولوژی و ۳ سمپوزیم، تبادلات علمی آموزشی صورت میپذیرد که امیدواریم بهبودی در مراقبت از بیماران مبتلا به سرطان را در پی داشته باشد.
به گزارش ایسنا، دومین کنگره بینالمللی جراحی سرطان در شیراز با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و اساتید و متخصصانی از ایران و برخی از کشور های دنیا از امروز آذر آغاز به کار کرد و تا ۱۷ آذر سال جاری ادامه دارد.
انتهای پیام
نظرات