استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این نشست با بیان اینکه دولت در دو سفر به استان توجه کرد، گفت: ۳۰۶۰ میلیارد تومان در سفر اول پیش بینی شده بود که با تلاش ها و پیگیری های صورت گرفته این میزان به ۶۸۰۰ میلیارد تومان رسید که در سفر اول تسهیلاتی به استان داده نشد ولی در سفر دوم رییسجمهور به استان ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیاردتومان اعتبار برای زیرساختهای استان اختصاص یافت.
وی در خصوص دیدار دانشجویان با رئیس جمهور در سفر به استان اظهار کرد: برنامه سفر استانها از قبل مشخص است و سفر رئیس جمهور به استان در زمینه استقبال و حضور مردم به یادماندنی شد، در سفر رئیس جمهور تمام مسائل اساسی استان از رئیس جمهور مطالبه شد. مصوبات سفر رئیس جمهور در سفر به استان نسبت به سایر استانها بیشتر و بهتر بود.
به گزارش ایسنا، استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پاسخ به سوالی مبنی بر عدم دیدار دانشجویان با رئیس جمهور در سفر به استان، گفت: دیدارها و برنامههای رئیس جمهور در تهران برنامهریزی میشود. البته ما قصد داشتیم در این سفر جلسه اختصاصی با بانوان، دانشجویان و اساتید برگزار شود که با همه تلاشها مقدور نشد.
احمدزاده با بیان اینکه در جلسه پایانی با رئیس جمهور همه مطالبات و خواستههای استان مطرح شد، تصریح کرد: سد آبریز به عنوان آرزوی بر دل مانده مردم کهگیلویه و همه مطالبات و مشکلات کوچک و بزرگ از آب و راه روستایی گرفته تا پتروشیمی و پتروپالایشگاه مطرح شدند. راه آهن یاسوج را مطالبه کردیم که در حال حاضر در دستور کار دولت است.
وی در ادامه با بیان این مطلب که به همه نقاط و مسائل استان اشراف دارد و آنچه که باید از رئیس جمهور مطالبه میکرد را در حتی در هلیکوپتر و نشستهای خصوصی و جلسات عمومی مطرح کرده، گفت: نمایشگاهی کار نمیکنم. جایی که گریه کردم به این خاطر بود که وضع مردم بد بود. الان همان جا پل میسازم و نه تنها در آنجا بلکه در اغلب مناطق محروم استان مثل «بیدانجیر» و «مارون» پل سازی را پیگیری میکنیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: در این دولت تنها ۱۷ هزار میلیارد برای پتروشیمی هزینه شد و ۵۰ کیلومتر نیوجرسی در جادههای چهارخطه گذاشته شده تا جلوی حوادث و تلفات رانندگی گرفته شود، بروید و ببینید دولت چه کارهایی انجام میدهد. جاده پاتاوه به دهدشت در سفر رئیس جمهور به استان افتتاح شده و به بهرهبرداری رسید که البته ایراداتی دارد که باید برطرف شود.
احمدزاده در ادامه با اشاره به انتقادات به ساخت سد خرسان ۳ و بیان مخالفت خود با ساخت این سد با دلایل متعدد افزود: ۵۳ درصد آب سد خرسان ۳ از استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری و ۴۷ درصد نیز از استان کهگیلویه و بویراحمد تامین میشود. آب این سد با طی کردن ۸۵۰ کیلومتر برای استانهای کرمان، یزد و اصفهان انتقال داده می شود اما سهم استان کهگیلویه و بویراحمد صفر است و برخی مناطق استان کهگیلویه و بویراحمد آب شرب ندارند. ضمن آن که یاسوج آب پایدار ندارد و از آب چاه استفاده میشود که میطلبد سد تنگ سرخ احداث شود که طی ۱۰ سال ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت، اما در دولت سیزدهم پیشرفت خوبی داشته است.
احمدزاده با اشاره به نبود اورژانس هوایی استان کهگیلویه و بویراحمد و فوت چند نفر در نتیجه نبود اورژانس گفت: در همان روزی که بالگرد اورژانس سقوط کرد موضوع به رئیس جمهور و سپس وزارت بهداشت اعلام شد، که وزارت خانه گفته فرصت بدهید تا به استان بالگرد اختصاص بدهیم.
احمدزاده در ادامه با اشاره به ابراز عقیده برخی که میگویند نمایندگان در انتصابها دخالت دارند، این موضوع را رد کرد و افزود: ۱۵مدیرکل انتخابی مخالف نماینده فعلی بویراحمد هستند. کجا نماینده بر روی من اعمال نفوذ کرده است؟ معاونانم هیچ وابستگی به نمایندگان ندارد. به معاون سیاسیام ۲۰ دقیقه قبل از اینکه معارفه شود اطلاع دادم. یا این که ۲۹ نفر از مدیرانم دکترا دارند و خیلیها جوان هستند.
در ادامه جلسه تعدادی از دانشجویان پرسشهای خود را مطرح کردند.
آقای منصوری نماینده انجمن اسلامی مستقل دانشگاه یاسوج گفت: چرا رئیس جمهور در دو سفر به استان با دانشجویان دیدار نداشت؟ در رابطه با طرح شهید زینالدین و افرادی که در راستای اجرای این طرح به کار گرفته شده اند چند نفر از آقازادگان استانی بودند و همچنین در زمینه مدرک برخی مدیران استانداری شفاف سازی شود.
خانم شجاعی، از دانشجویان دانشگاه آزاد یاسوج نیز گفت: در خصوص سلامت انتخابات اسفندماه، خواهش می کنم که امنیت و سلامت انتخابات بصورت جدی مد نظر باشد، مشارکت انتخابات استان را بالا ببرید و در چینش عوامل هیئتهای اجرایی به همه سلایق توجه شود و با عملکرد درست باعث آشتی مردم با صندوق رای شوید.
احمدرضا جمالی، عضو بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد یاسوج نیز گفت: به نمایندگی از حدود ۱۵ هزار دانشجوی دانشگاه آزاد استان، مشکل سایت سرآبتاوه را حل کنید و توجه ویژه شود.
وی افزود: برخی مسئولان استان بجای گزارش کار خود به مسئولان بالادست، گزارش خدمت به نماینده ارائه می دهد که باید مورد توجه قرار گیرد.
جمالی اظهار کرد: شرایط ارتباط دانشگاه و صنعت فراهم شود. عملیات اجرایی بیمارستان شهرستان چرام همزمان با بیمارستان باشت شروع شده اما بیمارستان باشت افتتاح شد اما بیمارستان چرام در فاز اول مانده و پیشرفتی نداشته است. معادن شهرستان مظلوم چرام به غارت می رود.
جلال شکوهی، نماینده تشکلهای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در ادامه گفت: بگذارید از نمایندگانی بگویم که در زمان تقسیم بودجه در بهارستان سکوت می کنند اما هنگام انتصابات و سهم خواهی سوکت نمی کنند، از نمایندگانی بگویم که جواب تماس دانشجویان را نمی دهد و دعوت تشکلهای دانشجویی به دانشگاه را نمی پذیرند اما در سال انتخابات داعیه حمایت از دانشجو دارند، از نمایندگانی بگویم که بیشتر آنها حقوق خوانده اند اما یادشان رفته که براساس قانون اساسی وظیفه نماینده صرفا نظارت و قانونگذاری تعیین شده نه دخالت در انتصابات استانی و حتی در انتصاب و استخدام آبدارچی فلان اداره دخالت می کنند. نمونه آن دانشگاه علوم پزشکی است که بخاطر دخالت ها و انتصابات مجلس فلج شده است.
وی افزود: آقای استاندار انتظار داریم بعنوان نماینده قوه مجریه اجازه ندهید امور این استان بخاطر سهم خواهی های نمایندگان فلج شود.
شکوهی اظهار کرد: امروز مدافعان سلامت استان امنیت ندارند، در بیمارستان ما گلوی پرستار یاسوجی را زدند، چند اتفاق دیگر باید بیفتد تا بدانیم کادر درمان امنیت ندارند. چرا یک دختر ۱۷ ساله عشایری زخمی در شهرستان بهمئی بخاطر نبود بالگرد جان خود را از دست داد.
خانم موسوی، نماینده بسیج دانشجویی دانشکده فنی دخترانه یاسوج گفت: دانشکده ۹۰۰تا ۱۰۰۰نفری که بیش از ۵۰درصد دانشجویانی غیر بومی اند با مشکل خوابگاه مواجه است، این دانشکده بدلیل نداشتن کامپیوتر برای دانشکده فنی با پایین آمدن سطح علمی روبه رو است.
وی با اشاره به مشکلات سد خرسان ۳ تصریح کرد: ساخت سد خرسان ۳ بجز ضرر و زیان و آوارگی ۱۰ هزار نفر از مردم دهستان سادات محمودی این استان چیزی به همراه نخواهد داشت.
میرباقری، نماینده انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام دانشگاه یاسوج نیز گفت: نمایندگان چهار سال که بر کرسی های بهارستان نشستید اما حضور در دانشگاه نداشتید و الان هم اگر بیایید دانشجویان استقبال نمی کنند. دانشجویان اشتغال، آینده و امید می خواهند.
خ کریمی، بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد یاسوج ضمن انتقاد از سدسازی بی رویه در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: انتقال آب به کویر مرکزی برای آب مورد نیاز صنعت و کشاورزی انجام شده است اما شهر یاسوج دومین شهر پربارش ایران جیره بندی است و مشکل دارد. اگر سد خرسان ۳ احداث شود به مرور شاهد افزایش دما، آلودگی هوا و از بین رفتن جنگل های بلوط استان کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال بختیاری خواهیم بود.
آقای سعیدی، دانشجوی نماینده کانون های فرهنگی دانشگاه آزاد یاسوج گفت: آیا از انتخاب مدیران استانی راضی هستید؟ آیا از نیروهای انقلابی و نخبگان در انتصاب مدیران استفاده کردید؟ برای دولت انقلابی درست نیست که پس از ۱۰ ماه رئیس دانشگاه آزاد استان هنوز تاییدیه نگرفته است؟
وی افزود: به مردم توضیح دهید چه تمهیداتی برای برگزاری انتخابات سالم که قرار است از سوی عوامل اجرایی و فرمانداری اندیشیدهاید؟ چرا در آستانه انتخابات جادههای برخی شهرستانهای استان را به اسم آسفالت کردن تخریب و عملاً با نیمه کار رها کردن آنها مردم را دچار مشکل کردهاند؟
مهدی انصاری، نماینده گروههای جهادی دانشجویی بیان کرد: پروژه آبیاری اراضی کشاورزی «دلی رودسمه» در منطقه دیشموک از توابع شهرستان کهگیلویه سالهاست شروع شده که تنها ۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای بهره برداری نیازمند توجه ویژه است.
آقای موسوی رجا، دبیر قرارگاه شهید احمدی روشن نیز در این مراسم گفت: طرح نهضت ملی مسکن شهر یاسوج پس از اینکه در سفر دوم رئیس جمهور کلنگ زنی شد همچنان بلاتکلیف است و اثری از آن مشاهده نمیشود.
آقای صفری، نماینده کانونهای فرهنگی دانشگاه آزاد نیز گفت: در خصوص هزینه های سفر دور دوم رئیس جمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد حرفهایی مطرح است در رابطه با هزینه تشریفات و نصب بنرها لطفاً توضیح دهید.
گفتنی است که جهانگیر شاهینی، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد، احسان عسکری، معاون امور اقتصادی استانداری و سید جواد هاشمیمهر، معاون سیاسی استانداری و روسای دانشگاهها شامل دانشگاه یاسوج، دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه پیام نور، سید علی احمدزاده، استاندار کهگیلویه و بویراحمد را در این جلسه همراهی میکردند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد قبل از شرکت در برنامه با حضور بر گلزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج به مقام شهدا ادای احترام کرد.
انتهای پیام
نظرات