کوروش امیری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به معضل فعالیت ضایعاتیهای غیرمجاز در کرمانشاه، اظهار کرد: بارها اعلام کردیم تنها راه ساماندهی ضایعات فروشان ایجاد شهرک ضایعات است که خوشبختانه مورد توجه مسئولین استان نیز قرار گرفته است.
وی از پیشنهاد ایجاد یک شهرک ضایعات در نزدیکی محل سایت پسماند زباله فعلی کرمانشاه یاد کرد و افزود: اگرچه احداث یک شهرک ضایعات میتواند جوابگوی نیاز کرمانشاه باشد، اما بهتر است دو شهرک ضایعات در دو نقطه از شهر داشته باشیم تا با معضلات ترافیکی و تردد مواجه نشویم.
امیری ساماندهی ضایعات فروشان و جابجایی آنها به شهرک جدید را کاری ماندگار برای شهر کرمانشاه دانست و خاطرنشان کرد: با جابجایی واحدهای صنفی ضایعاتی، فضا برای فعالیت واحدهای صنفی جدید فراهم خواهد شد.
وی افزود: البته در هر صورت جابجایی این تعداد واحد صنفی دشوار بوده و نیاز است تسهیلات و مشوقهایی برای آنها در نظر گرفته شود تا برای جابجایی به محل جدید ترغیب شوند.
رئیس اتحادیه آهن فروشان کرمانشاه عمده تمرکز فعلی واحدهای ضایعات فروشی کرمانشاه را در محدوده جعفرآباد، نزدیک بیمارستان سینا و همچنین نزدیک به طاقبستان، شهرک دانش و محدوده اطراف بیمارستان امام رضا(ع) اعلام کرد.
امیری اشارهای هم به آخرین وضعیت برخورد با ضایعاتیهای غیرمجاز داشت و ادامه داد: ۷۵ واحد غیرمجاز را سه بار پلمب کردیم و هر سه بار فک پلمب غیرقانونی انجام دادند.
وی با بیان اینکه با ایجاد شهرک ضایعات معضل فعالیت این واحدها نیز تا حدودی حل خواهد شد، تاکید کرد: البته در درجه اول اولویت جابجایی باید با واحدهای مجاز باشد.
به گفته رئیس اتحادیه آهن فروشان کرمانشاه که ضایعات نیز جزو این رسته محسوب میشود، در حال حاضر بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ واحد صنفی ضایعات در کرمانشاه داریم که تقریبا نیمی از آنها مجاز هستند.
چندی قبل در جلسه شورای اجتماعی استان کرمانشاه، استاندار بر لزوم تعیین تکلیف هرچه سریعتر شهرک ضایعات کرمانشاه با همراهی شهرداری و محیط زیست تاکید کرد.
انتهای پیام
نظرات