سعید گلفیروزی در گفتوگو با ایسنا، سفر نخست هیئت دولت به گلستان را در حوزه دانشگاه علوم پزشکی و بهداشت و درمان بسیار پربرکت دانست و اظهار کرد: تزریق اعتبار برای احداث بیمارستانهای طالقانی گرگان، مرحوم آیت الله طاهری گرگان، گالیکش و گمیشان از جمله مهمترین دستاوردهای این سفر بوده است.
وی از تخصیص بیش از منابع پیشبینی شده در حوزه تعمیرات مراکز بهداشتی و درمانی استان گلستان خبر داد و گفت: پیشرفت فیزیکی در پروژههایی همچون بیمارستان گالیکش ۵۰ درصد و در بیمارستان آیت الله طالقانی در مرحله اسکلتبندی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به احداث نخستین «ام آر آی» دولتی استان به نام شهید سردار حاج قاسم سلیمانی، افزود: افتتاح نخستین مرکز جراحی قلب گنبدکاووس و نخستین جراحی «قلب باز» گرگان از فعالیتهای مهم حوزه درمان استان در دولت سیزدهم بوده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر استان گلستان در حوزه جراحی قلب و آنژیوگرافی از بالاترین استانداردهای کشور برخوردار است، اظهار کرد: در حالی که طی ۳۰ سال گذشته تنها یک مرکز جراحی قلب در استان وجود داشته ولی هم اکنون با حمایت دولت سیزدهم سه مرکز جراحی قلب و سه آنژیوگرافی مشغول به فعالیت هستند.
گلفیروزی با تأکید به اینکه تاکنون ۳۷ مرکز جامع سلامت شهری و روستایی و خانه بهداشت به چرخه خدمات علوم پزشکی استان اضافه شده است، اذعان کرد: همچنین ساخت و راهاندازی ۱۱ پایگاه اورژانس جادهای و پیش بیمارستانی با هزینه بالغ بر ۱۲۰ میلیارد ریال اجرایی شده است.
نوسازی ناوگان آمبولانسهای استان
وی با بیان اینکه یکی از چالشهای مهم در حوزه سلامت فرسودگی ناوگان آمبولانسها است، ادامه داد: تاکنون جهت به روزرسانی تجهیزات و رفع فرسودگی آمبولانسهای استان بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال اختصاص یافته و این روند ادامه خواهد داشت.
این مقام مسئول بخشی از اقدامات مهم در حوزه سلامت را ارائه خدمات درمانی به بیماران خاص، بیماران تصادفی و بانوان باردار برشمرد و ادامه داد: برای رفاه حال این بیماران و ارائه بهتر خدمات علاوه بر بالگرد پیشرفته ۱۱۵، پنج پد هلیکوپتری به بخش سلامت و درمان استان اضافه شده است.
گل فیروزی با تأکید به برقراری توازن و تراکم دانشجوها در سطح استان گلستان، عنوان کرد: بیمارستان «آل جلیل» آق قلا و بیمارستان مرکز قلب کردکوی در بخش آموزش شروع به کار کردهاند و اقدامات لازم جهت اعتبار بخشی به آنها صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه آموزش روح توسعه است، تصریح۱ کرد: نخستین سالن الکترونیک امتحانات دانشجویی با ظرفیت ۱۸۰ تا ۲۰۰ نفر با احتساب مبلغی بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال در استان راهاندازی شده است.
این مقام مسئول از گذشت ۱۲ سال از ساخت اورژانس بیمارستان صیاد شیرازی گرگان خبر داد و خاطرنشان کرد: یکی از برنامههای مهم دانشگاه علوم پزشکی در سال ۱۴۰۲ رسیدگی و تعمیرات اساسی اورژانس این بیمارستان است.
وی یکی از کمبودهای درمانی استان را بخش «آی سی یو نوزدان» عنوان کرد و افزود: در سال ۱۴۰۱ برای رفع این مشکل در دو شهرستان گنبدکاووس و مینودشت «اِن آی سی یو» احداث و آماده خدمترسانی به مردم شده و سومین مرکز نیز در آیندهای نزدیک در شهرستان بندرترکمن به بهرهبرداری میرسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی عدالت در سلامت را امری مهم خواند و توضیح داد: برای عدالت بخشی در بیمارستانهای استان به تأمین نیروی انسانی فوق تخصص در بیمارستانهای سطح استان پرداختهایم.
احداث دو خوابگاه دانشجویی ۴۰۰ تفری در شرق گلستان
وی با اشاره به اینکه بیمارستان ۵ آذر پرترافیکترین مرکز تروما و جراحی استان است، اذعان کرد: در روزهای آتی یک دستگاه «سی آر» برای تکمیل و تجهیز این بیمارستان اضافه میشود و همچنین از افزودن سه دستگاه دیگر در بیمارستانهای شهید مطهری گنبدکاووس، «آل جلیل» آق قلا و فاطمه الزهرا (س) مینودشت خبر داد.
وی رفع مسائل آموزشی و خوابگاهی دانشگاه علوم پزشکی را از دیگر اقدامات برشمرد و گفت: در همین راستا نخستین مجتمع آموزش عالی در حوزه علوم پزشکی گنبدکاووس راهاندازی شده و مجوز دانشکده پرستاری و مامایی در شرق استان و اضافه کردن دو خوابگاه به ظرفیت بیش از ۴۰۰ نفر در استان اجرایی شده است.
وی در پایان اضافه کرد: اولین شبکه آزمایش هورمونشناسی و آنفلوْنزا در مرکز بهداشت و درمان استان گلستان راهاندازی و تست تشخیص تب شالیزار در همین آزمایشگاه ایجاد شده است.
خبرنگار: حانیه نامجو
انتهای پیام
نظرات