عباسعلی وفایینژاد در گفتوگو با ایسنا، متوسط مصرف آرد در ۹ ماهه امسال در مازندران را ۲۸۲ هزار تن اعلام و اظهار کرد : از آن جایی که بیشتر روستاهای فاقد نانوایی استان در مناطق کوهستانی و ییلاقی قرار دارند، حضور دائمی ساکنانی که مشمول آرد یارانهای میشوند، مسجل نیست و به نوعی آرد برای پخت نان در این روستاها در بیرون از شبکه خرید و فروش میشود.
وی با تاکید بر اینکه با هماهنگی فرمانداران و دستگاههای نظارتی از این پس بر توزیع و مصرف آرد خانه پَز مازندران نظارت دوچندانی میشود، افزود: دهیاران و اعضای شورای اسلامی روستاهای کوهستانی باید مراقبت بیشتری از سهمیه آرد به افراد مشخص شده داشته باشند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران اظهار کرد: هر چقدر بتوانیم در مسیر اصلاح ساختار تامین و توزیع آرد و نان فعالیت کنیم، از زمینههای فساد و رانت کاسته میشود، مقوله مهمی که دغدغه عمومی و همگانی است.
این مسئول به تخلف نانواییها در مازندران اشاره و اظهار کرد: طبق دستورالعمل از این پس تنبیه نانوایان در تخلفهای متعدد، فقط کسر سهمیه آرد نیست بلکه با جریمه سنگینتری مواجه خواهند شد.
وی به حضور گردشگران و مسافران در مازندران و معضل ایجاد صف طولانی و در نتیجه نارضایتی مردم در روستاها و شهرها اشاره کرد و گفت: با توجه به این که اختیار کسر سهمیه آرد نانوایان متخلف به استانها واگذار شد. یعنی با هدف دسترسی بیشتر مردم به نان با متخلف برخورد قاطع میشود، اما سعی خواهد شد تا کسر سهمیه نداشته باشیم.
وفایی نژاد با تاکید بر این که رصد و پایش واحدهای نانوایان در مازندران باید بیشتر شود، بیان کرد: فرمانداران باید پایش بیشتری از واحدهای خبازی داشته باشند.
وی با بیان اینکه طبق بررسی کارشناسی صدور آرای تعزیرات حکومتی برای متخلفانی که آرد یارانهای را در خارج از شبکه خرید و فروش میکنند، اصلا بازدارنده نیست، ادامه داد: با هماهنگی استانداری مازندران و تعزیرات حکومتی مقرر شد تا این آراء تغییر کند.
وفایی نژاد یادآور شد: از این پس شاهد توقیف خودروی متخلف حمل آرد خارج از شبکه در مازندران خواهیم بود.
وی به توزیع ۲۲۶هزار کیسه آرد مناسبتی طی ۹ ماهه امسال در مازندران اشاره کرد و یادآور شد: توزیع آردهای مناسبتی بر اساس جمعیت منطقه شهری و روستایی و در فصول کشاورزی انجام میشود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران با بیان اینکه در استان مازندران بیش از ۴۶۰۰ واحد خبازی یکی از حساسترین مشاغل یعنی مسوولیت تولید قوت غالب کشور را به عهده دارند و میبایست از این یارانه پرداختی دولت محافظت کنند، تصریح کرد: با تلاش دولت سیزدهم در سال جاری ۱۴۰هزارتن انواع محصولات استراتژیک یعنی گندم، برنج، کلزا و سویا با پرداخت ۲۵هزار میلیارد ریال به صورت تضمینی توسط غله استان خریداری شد.
انتهای پیام
نظرات