• پنجشنبه / ۱ آبان ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۳
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404080100188
  • خبرنگار : 51023

نماینده قائم‌شهر در مجلس:

ترویج فرهنگ شهادت وظیفه همگانی است

ترویج فرهنگ شهادت وظیفه همگانی است

ایسنا/مازندران در آیین رونمایی از فراخوان نخستین کنگره سراسری شعر «عماد» با محوریت شهید مدافع حرم سیدروح‌الله عمادی، نماینده مردم قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی بر ضرورت معرفی فداکاری‌های مظلومانه شهدای مدافع حرم و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوان تأکید کرد و از عزم خود برای برگزاری باشکوه این کنگره در سطح استانی و کشوری خبر داد.

علی کشوری، یکم آبان در آیین رونمایی از فراخوان نخستین کنگره سراسری شعر «عماد» با محوریت شهید مدافع حرم سیدروح‌الله عمادی، که در سالن اجتماعات زنده‌یاد «رحمت‌الله حسن‌پور» اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سوادکوه برگزار شد، با بیان اینکه بسیاری از شهدای مدافع حرم تنها در دایره خانواده‌هایشان شناخته شده‌اند، اظهار کرد: وظیفه ما پس از این محافل، ترویج فرهنگ شهادت است چرا که این شهدا مظلومانه از میان ما رفتند و هنوز بسیاری از فداکاری‌هایشان ناشناخته مانده است.

کشوری، با اشاره به هم‌سن بودن خود و شهید عمادی(متولد شهریور ۱۳۵۹)، از عدم توفیق دیدار با وی در زمان حیاتش ابراز تأسف کرد و گفت: یادگار این شهید، باید نماد این جشنواره باقی بماند و بنده در جایگاه مسئولیتم تمام تلاشم را خواهم کرد تا این کنگره هر چه باشکوه‌تر به صورت استانی و کشوری معرفی شود.

نماینده قائمشهر، جویبار، سیمرغ و سوادکوه در مجلس با اشاره به علاقه شدید خود و دیگر فرزندان شهدا برای پیوستن به مسیر پدرانشان، خاطره‌ای از سردار سلیمانی بازگو کرد: ما به حاج قاسم التماس می‌کردیم که اجازه دهد ما هم برویم، اما خط قرمز ایشان این بود که اجازه نمی‌دادند فرزندان شهدا به عنوان مدافع حرم اعزام شوند. این موضوع نشان‌دهنده عمق نگاه پدرانه و حمایتی سردار سلیمانی بود.

کشوری با تأکید بر اینکه هنوز بسیاری از خانواده‌ها خاطرات جدیدی از شهیدانشان می‌شنوند، گفت: باید در گردآوری و انتقال خاطرات شهدا بیشتر تلاش کنیم.

وی هدف اصلی برگزاری چنین محافلی را ایجاد خروجی فرهنگی دانست و گفت: خروجی این جلسات باید ترویج فرهنگ شهادت باشد و هنری که از دل شهدا جوشید، به نسل آینده منتقل شود. وظیفه ماست که به جوانان بگوییم شهیدان ما چه کسانی بودند و چه کردند.

وی در پایان تصریح کرد: شاید بسیاری از جوانان در مراسم‌ها حاضر نشوند، اما این وظیفه تک‌تک ماست که فرهنگ و خاطرات شهدا را نسل به نسل منتقل کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha