به گزارش ایسنا، محمدحسین طاهری - مدیرکل استاندارد استان تهران- گفته که کارشناسان استاندارد در ۹ ماه سال جاری، ۲۰۳۵ مورد بازرسی از تجهیزات بازی استان انجام داده و در نتیجه آن، ۲۹۳ تجهیز بازی و همچنین ۲۸ مجموعه تفریحی را به دلیل رعایت نکردن الزامات استاندارد، پلمب کردند. همچنین در این مدت، برای بیش از ۲۶۴۷ تجهیز شهربازی، مجوز استاندارد توسط این ادارهکل صادر شده است.
بر این اساس تمامی تجهیزات تفریحی اعم از شهربازیها، کابلراهها، زمین بازی و مراکز تفریحی آبی مشمول استاندارد اجباریاند و شهرداریهای سطح استان ملزم و مکلف به همکاری با ادارهکل استاندارد جهت جلوگیری از بهرهبرداری تجهیزات تفریحی غیراستاندارد مستقر در اراضی تحت مدیریت خود هستند.
گفتنی است در استان تهران ۲۱۱ شهربازی شناسایی شده وجود دارد که از این تعداد، ۱۵۴ شهربازی روباز و در اراضی تحت تملک شهرداریهای استان هستند.
مردم چگونه میتوانند از استاندارد بودن شهربازی مطمئن شوند؟
آنطور که سازمان ملی استاندارد اعلام کرده، در کنار دستگاههای موجود در شهربازی، پلاکی مشابه پلاکهای موجود در آسانسور وجود دارد که شهروندان میتوانند با ارسال کد موجود روی این پلاکها به شماره ۱۰۰۰۱۵۱۷ از استاندارد بودن دستگاه مطمئن شوند. البته این سازمان در سال جاری اعلام کرده که شهربازیها باید بیلبورد استاندارد را هم نصب کنند تا در معرض دید همه باشد.
از طرف دیگر در صورتی که کالای مشمول استاندارد اجباری با نشان استاندارد مشکلی داشت، خریدار میتوانست از طریق سایت سازمان ملی استاندارد یا اداره کل استاندارد یا تماس با شماره ۱۵۱۷ شکایت خود را مطرح کند. البته اخیرا سامانه مردم دار نیز به این موضوع اضافه شده و شهروندان میتوانند با مراجعه به سامانه "مردم دار" به نشانی https://۱۵۱۷.inso.gov.ir گزارش مربوط به تخلفات کیفی در حوزه کالا، خدمات و نهادهای ارزیابی انطباق را اطلاع دهند.
انتهای پیام
نظرات