محمدطیب صحرایی، امروز(۱۰ دی) در یازدهمین همایش اسوههای صبر و مقاومت و آیین تجلیل از مادران، همسران، خواهران و دختران شهدا در کرمانشاه، با اشاره به پای کار بودن مردم استان کرمانشاه در عرصه های مختلف دفاع از کشور، اظهار کرد: مردم این استان چه در دوران قبل از انقلاب و چه بعد از آن و به طور خاص در دوران جنگ تحمیلی توفیق حضور در صحنههای جهاد را پیدا کردند و حضور بانوان در این عرصه ها پررنگ بوده است.
وی ادامه داد: استان کرمانشاه به عنوان یکی از استانهایی که بیشترین شهدای زن را تقدیم اسلام و انقلاب کرده در کشور شناخته شده، ضمن اینکه خیلی از بانوان استان افتخار مادری، همسری و خواهری شهدا را دارند و این مایه مباهات بانوان کرمانشاهی است.
استاندار کرمانشاه سپس با تاکید بر اینکه برگزاری مراسم پاسداشت برای شهدا و خانوادههای آنها در حقیقت تکریم خوبیها است، گفت: شهدا و خانوادههای شهدا به برگزاری مراسم تکریم و پاسداشت احتیاجی ندارند و این ما هستیم که برای ادامه راه انقلاب به تفکر شهدا احتیاج داریم، لذا نباید بگذاریم مراسم تکریم از خانواده های این عزیزان جنبه منت به خود بگیرد که در این صورت ضرر خواهیم کرد.
صحرایی تاکید کرد: برای مصونیت کشور در برابر توطئههای دشمنان به نهادینه کردن تفکر شهدا نیاز داریم.
وی ادامه داد: باید با معرفی شهدا، جامعه به ویژه نسل جوان و آیندگان را با تفکر، منش و شیوه زندگی شهدا آشنا کنیم تا اگر در آینده در معرض خطر قرار گرفتیم، مدافعانی شجاع و جان بر کف برای دفاع از این مرز و بوم داشته باشیم.
نماینده عالی دولت در استان کرمانشاه سپس با بیان اینکه خانواده های شهدا رنج های بسیاری از شهادت عزیزانشان متحمل شدهاند که درک آن شرایط برای کسانی که این راه را نرفتهاند سخت است، ادامه داد: چه به لحاظ مادی و چه به لحاظ معنوی باید قدردان خانوادههای شهدا باشیم، هرچند هرچه هم برای تکریم خانواده شهدا تلاش کنیم باز هم نمیتوانیم به اندازه ایثارگری و فداکاری آنها قدردان زحماتشان باشیم، چون ارج و منزلت آنها فراتر از وسع و توان مادی است.
وی با بیان اینکه شهدا راه و مسیر خود را انتخاب کردهاند، گفت: امثال حاج قاسم و سیدرضی و دیگر شهدا در مسیری که منتهی به شهادت می شود حرکت کردند و در نهایت هم در راه خدا به شهادت رسیدند.
انتهای پیام
نظرات