به گزارش ایسنا، در شرایطی که کشتی ایران از ۵ داور درجه المپیکی به نام های محمد مصلایی پور، سعید عباسی، نیما صادقی، مهدی بشیرزاده و کامران سلطانی زاده برخوردار است، مشخص نیست ملاک دقیق انتخاب و اعزام این داوران به رقابت های قهرمانی بزرگسالان جهان بر اساس چه معیاری است؟
به عنوان مثال سعید عباسی از داوران با تجربه المپیکی ایران است که تاکنون به هیچ کدام از رقابت های جهانی بزرگسالان اعزام نشده اما نفراتی که بعد از او به درجه S1 یا المپیکی رسیده اند و تجربه کمتری از وی دارند، موفق به قضاوت در رقابت های جهانی بزرگسالان شده اند.
محمد مصلایی پور رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی و عضو کمیسیون داوران اتحادیه جهانی کشتی از سال ۲۰۱۹ در همه رویدادهای جهانی و المپیک قضاوت کرده اما با این وجود مشخص نیست چرا از میان لیست ۵ نفره داوران المپیکی ایران، این فرصت تنها در اختیار عباسی قرار داده نشده است؟
نگاهی به اعزام های داوران ایران طی سال های اخیر نشان می دهد، در جریان مسابقات جهانی ۲۰۱۹ که امامی ریاست کمیته داوران فدراسیون کشتی را بر عهده داشت، نیما صادقی، محمد مصلایی پور و محمد ابراهیم امامی عازم رقابت های جهانی قزاقستان شدند.
در المپیک سال ۲۰۲۱، محمد مصلایی پور عازم توکیو شد تا به عنوان تنها داور ایرانی در این رویداد مهم به قضاوت بپردازد.
اما ۲ ماه بعد از المپیک و در مسابقات جهانی ۲۰۲۱ نیز در شرایطی که رییس کمیته داوران میتوانست مقدمات قضاوت شخص دیگری را در این رویداد فراهم کند، خود به همراه مهدی بشیرزاده عازم نروژ شدند.
در مسابقات جهانی ۲۰۲۲ نیز بار دیگر مصلایی پور به همراه بشیرزاده عازم بلگراد شدند و در نهایت در مسابقات جهانی ۲۰۲۳ نیز مصلایی پور به همراه نیما صادقی و کامران سلطانیزاده به بلگراد رفتند تا در این رویداد به قضاوت بپردازند.
نیما صادقی و سعید عباسی از سال ۲۰۱۹ در فهرست داوران المپیکی کشتی ایران قرار گرفتهاند اما حضور در هیچ دوره از مسابقات جهانی نصیب سعید عباسی نشده است.
انتهای پیام
نظرات