به گزارش ایسنا، هاشم آقازاده، رئیس دانشکده تجارت و مالیه دانشگاه تهران، در مراسم امضای یادداشت تفاهم همکاری میان دانشکدۀ تجارت و مالیه دانشگاه تهران و کانون زبان ایران اظهار کرد: این دانشکده به همت همکاران گامهای بزرگی برداشته است و افکار بلندی دارد.
وی، با بیان اینکه مأموریت شکلگیری این دانشکده تقاضامحور بودن و ارتباط بسیار نزدیک به صنعت و اجراست، ادامه داد: البته مجموعه آموزشهای این دانشکده میتواند از زاویۀ آموزش زبان نیز مورد توجه قرار گیرد.
رئیس دانشکده تجارت و مالیه دانشگاه تهران، با اشاره به برگزاری دورههای متعدد آموزشی در دانشگاه تهران، اظهار امیدواری کرد که با همکاری کانون زبان ایران این دورهها در عرصۀ بینالملل نیز برگزار شود.
*تأکید بر ضرورت و تقویت آموزش زبان در دورههای آموزشی حوزه تجارت
آقازاده، در ادامه با ارائه توضیحاتی در خصوص طراحی دورههای آموزشی مختلف در حوزۀ تجارت در دانشکده تجارت و مالیه دانشگاه تهران افزود: در همۀ این دورهها موضوع آموزش زبان نیز دیده شده است. اولویت زبانی ما زبانهای طرف تجاری ایران است و معتقدیم که این اقدام مهم کمک بسیاری به توسعۀ کشور میکند.
به گفته وی، برگزاری این دورهها به دو صورت حضوری و آنلاین است.
رئیس دانشکده تجارت و مالیه دانشگاه تهران، با بیان اینکه این اقدام ثمرات زیادی برای دو مجموعه و مملکت خواهد داشت، در ادامه یادآور شد: هدف ما این است که عواید این همکاریها به روند توسعۀ کشور کمک کند و امید میرود از این مسیر بتوانیم گام بزرگی در توسعۀ تجارت و امور مالی و بانکی کشور برداریم.
در ادامه این جلسه، مهدی ذوالفقاری، رئیس کانون زبان ایران، هم ابراز امیدواری کرد که این قبیل همکاریها و فعالیتها توسعه یابد و کانون زبان ایران در نخستین گام همکاری خود با دانشگاه با امضای تفاهمنامه با دانشکدۀ تجارت و مالیه دانشگاه تهران، وارد مرحلۀ جدیدی از فعالیتهای علمی و پژوهشی خود شده است.
*اعلام آمادگی کانون زبان برای همکاری با در خصوص دورهها در حوزههای تجارت، مباحث مالی و بیمهای
وی، با بیان اینکه این کانون گسترۀ وسیعی از مخاطبان را تحتپوشش دارد، در ادامه خاطرنشان کرد: برای همکاری و تعامل با دانشگاه تهران در خصوص دورههای مورد توافق در حوزههای تجارت، مباحث مالی، بیمهای و همۀ موضوعات اولویتدار آمادگی داریم.
به گفته ذوالفقاری، یکی از مهمترین مآموریتهای ما توسعۀ همکاریهای علمی و پژوهشی با دانشگاهها است.
وی، تصریح کرد: ما برای تبدیل شدن از یک آموزشگاه زبان صرف به یک مجموعۀ «آموزشی – پژوهشی» مهم در کشور بهمنظور تولید علم و مرجعیت علمی در حوزۀ دانشهای زبانی اراده جدی داریم.
براساس این گزارش، برگزاری سمینارها و کنفرانسهای مشترک علمی، پژوهشی و آموزشی، تولید محتوا و متون دانشگاهی برای دورههای مختلف، برگزاری کارگاههای مشترک آموزشی عمومی و تخصصی و برگزاری دوره به زبانهای غیر انگلیسی از دیگر زمینههایی بود که در این جلسه درباره آن بحث، گفتوگو و تبادلنظر شد.
انتهای پیام
نظرات