• چهارشنبه / ۲۰ دی ۱۴۰۲ / ۰۱:۵۹
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402102014172
  • خبرنگار : 50300

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه خبر داد

افزایش ۵۰ درصدی پژوهانه در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

افزایش ۵۰ درصدی پژوهانه در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

ایسنا/خوزستان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر از افزایش ۵۰ درصدی پژوهانه اعضای هیات علمی این دانشگاه خبر داد.

دکتر محمد ذاکری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به عملکرد این دانشگاه در ارائه مقالات، اظهار کرد: میزان مقالات چاپ‌شده در مجلات در سال ۱۴۰۱ تاکنون در نمایه‌های معتبر بین‌المللی WoS و Scopus از ۵۷ مقاله به حدود ۷۰ مقاله رسیده است. به عبارت دیگر سرانه تعداد مقالات از ۰.۷۴ به ۱.۲ افزایش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: مجلات بین‌المللی دارای کیفیت بالایی هستند و داوری بسیار سخت‌گیرانه‌ای دارند و این رشد، نشان‌دهنده افزایش کمیت و کفیت پژوهش در این دانشگاه است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر در خصوص طرح‌های پژوهشی این دانشگاه، گفت: سال گذشته ۱۳ طرح داخلی در دانشگاه مصوب شد که در حال اجرا هستند. در حمایت مالی از فعالیت‌های پژوهشی نیز پژوهانه اعضای هیات علمی، حدود ۵۰ درصد نسبت به سال گذشته، افزایش یافته است. میزان و مبلغ حمایت مالی نیز افزایش یافته است.

وی بیان کرد: در راستای حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویان نیز افزایش اعتبار داشته‌ایم؛ این مقدار برای دانشجویان ارشد حدود ۳۹ درصد و برای دانشجویان دکتری حدود ۲۵ درصد افزایش داشت که مبلغ قابل‌توجهی است.

ذاکری در خصوص زیرساخت‌های پژوهشی دانشگاه نیز گفت: راه‌اندازی آزمایشگاه مرکزی دانشگاه در دستور کار است. آماده‌سازی و تجهیز آن با استفاده از شرکت‌های بومی استان خوزستان انجام شده است و در حال حاضر، پیگیر مراحل نهایی راه‌اندازی این آزمایشگاه هستیم.

وی عنوان کرد: از سال گذشته تاکنون، حدود ۵۴ کارگاه مهارت‌افزایی برگزار شده است که شامل کارگاه‌های خارج از دانشگاه ویژه اعضای هیات علمی و کارگاه‌های درون‌دانشگاهی ویژه دانشجویان بوده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر با اشاره به ارتقای مجله دانشگاه نیز گفت: در حوزه انتشارات، در سال گذشته ۹ عنوان کتاب منتشر شد که شامل کتب تالیفی و ترجمه هستند. همچنین در حوزه انتشارات، مجله علوم و فنون دریایی با ارتقای دو پله‌ای موفق به کسب چارک  Q۲ شد؛ کسب چارک از طریق پایگاه ISC  انجام می‌شود.

وی با بیان این‌که در ارتباط با هدایت شغلی دانشجویان نیز واحد هدایت شغلی فعال و ۶۵ کارگاه اجرا شده است، افزود: با توجه به اهمیت کسب تجربه در صنعت، برای رشته‌هایی که دوره کارورزی ندارند، شرایط را مهیا کرده‌ایم تا این دانشجویان نیز وارد صنایع شوند. استقبال خوبی نیز از این طرح شد و از سال گذشته تاکنون ۶۵ دانشجو به سازمان‌ها و صنایع مختلف اعزام شده‌اند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha