• شنبه / ۲۳ دی ۱۴۰۲ / ۱۳:۴۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1402102316300
  • خبرنگار : 50649

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

نیازمند همراهی خیران برای پیشبرد پروژه‌های اولویت‌دار سلامت هستیم

نیازمند همراهی خیران برای پیشبرد پروژه‌های اولویت‌دار سلامت هستیم

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز خواستار همکاری بیش از پیش شورای عالی خیریه استان فارس با این دانشگاه در پیشبرد پروژه‌های اولویت‌دار سلامت شد.

سیدوحید حسینی امروز، ۲۳ دی در نشست هم‌اندیشی با اعضای شورای عالی خیریه استان فارس با اشاره به عملکرد شورای عالی خیریه استان گفت: اقدامات خیرین دلسوز فارس در حوزه سلامت، به عنوان الگو در کشور معرفی شده است.

وی با اشاره به درخشش خیرین حوزه سلامت فارس در کشور افزود: خیرین، در زمینه ساخت و تکمیل مراکز بهداشتی درمانی استان نقش اساسی ایفا می‌کنند و این امر از افتخارات دانشگاه علوم پزشکی شیراز و استان فارس است.

حسینی با بیان توانمندی‌های بالای خیرین استان فارس اظهار کرد: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز قدردان تلاش بی‌وقفه خیرین است و با توجه به توانمندی شیراز در حوزه پزشکی کشور و منطقه، خواستار همکاری بیش از پیش شورای عالی خیریه استان با دانشگاه در پیشبرد پروژه‌های اولویت‌دار سلامت هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: با تلاش مسئولان دانشگاه از گذشته تاکنون و همراهی خیرین سلامت، ۲۵ درصد از خوابگاه‌های دانشجویان متاهل در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، به شیراز اختصاص دارد.

سیدابوالفضل هاشمی اصل، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست با اشاره به پیشتازی خیرین حوزه سلامت فارس در کشور، از عملکرد شورای عالی خیریه فارس تشکر کرد و تسهیل در ساخت خوابگاه ۸۲ واحدی متاهلی فاطمی در دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه(س) را از محورهای مهم این نشست هم‌اندیشی برشمرد.

مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست به گزارشی از پیشرفت فیزیکی خوابگاه متاهلی فاطمی در دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه(س) و برنامه‌ریزی برای ساخت چندین خوابگاه دانشجویی دانشگاه، اعتبارات و پروژه‌های عمرانی سلامت پرداخت.

سالار خواجه‌پور افزود: هم‌اکنون پروژه خوابگاه متاهلی فاطمی در دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه(س)، ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و پیش‌بینی می‌شود که تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha