دکتر جواد شاهینفر با بیان اینکه در مجموع، ۹ بیمارستان دانشگاه دارای دستگاههای رادیولوژی، دستگاه سونوگرافی، دستگاه سی تی اسکن، دستگاه ام آر آی، هستند، عنوان کرد: در مدت زمان یاد شده ۹۹ هزار و ۹۵۰ بیمار سرپایی و ۱۰۹ هزار و ۳۷۵ بیمار بستری خدمات تصویربرداری را دریافت کرده اند.
وی با بیان اینکه وجود دستگاههای متعدد تصویربرداری به ارائه خدمات تشخیصی مناسب در این حوزه در استان و کاهش هزینههای بیماران بسیار کمک کرده است، خاطرنشان کرد: اکنون پنج بیمارستان دانشگاه خدمات سی تی اسکن را ارائه می کنند اما برای نخستین بار در استان دستگاه پیشرفته و بهروز سی تی اسکن ۱۲۸ اسلایس وارد استان و در بیمارستان امام حسن(ع) بجنورد مستقر شده است.
وی افزود: این دستگاه از پیشرفته ترین تجهیزات پزشکی جهان است که با راه اندازی آن تصویر برداری از عروق کرونر قلب ممکن می شود و به تشخیص و درمان بهتر و دقیق تر بیماری های قلبی کمک می کند.
دکتر شاهین فر با اشاره به استقرار یک دستگاه ام آر آی جدید و پیشرفته در بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد ادامه داد: اکنون دو بیمارستان امام علی (ع) بجنورد و خاتم الانبیاء شیروان مجهز به آم آر آی هستند و روزانه به مراجعان خدمات ارائه می کنند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی این دانشگاه، وی اضافه کرد: دستگاه ام آرآی جدید بیمارستان امام حسن، محدودیت وزنی ندارد و پس از تستهای نهایی، امسال برای استفاده همه مراجعان و بیماران مورد استفاده قرار می گیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: ارتقاء شاخص های درمانی، بهبود کیفیت ارائه خدمت به بیماران و مراجعان از رویکردهای دانشگاه علوم پزشکی است و در همین راستان نیز با همت مدیران به تجهیز مراکز درمانی تحت پوشش به بروز ترین امکانات و دستگاهها اقدام کرده است.
انتهای پیام
نظرات