بهرام میردریکوند در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: یکی از عمدهترین پروژههایی که در دستور کار دولت قرار داشته و وزیر جهاد کشاورزی روی اجرای آن تأکید دارد پروژه رفع تداخلات است، اختلافی که بین کشاورزان و دولت بر سر مالکیت اراضی وجود دارد.
وی ادامه داد: یکی از محاسن اجرای این پروژه کاهش حجم پروندههایی است که قبلاً به مراجع قضایی ارجاع داده میشد، تثبیت مالکیت کشاورزان و در یک کلام برنامهریزی و مدیریت آنی دولت بر اراضی کشاورزی است.
میردریکوند افزود: از ابتدا تاکنون حدود ۸۲۳ پلاک از مجموعه ۱۵۰۸ پلاکی که دارای تداخل تشخیص داده شده در کمیسیون رفع تداخلات استان تعیین تکلیف شده و مساحت آن حدود یکی میلیون و ۱۸۳ هزار و ۲۹۵ هکتار است.
این مسئول اضافه کرد: چیزی که از نتیجه بررسیهای ملی کشف شده حدود ۳۹ هزار و ۶۹۵ هکتار حق قانونی کشاورزان از منابع ملی کسر و به کشاورزان پس داده شده است.
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی لرستان بیان کرد: ۳۴۲ هزار و ۹۰۷ هکتار در آخرین تعیین و تکلیف مساحت اراضی کشاورزی استان، ادارات کل ثبت اسناد و املاک، منابع طبیعی و جهاد کشاورزی مساحت اراضی کشاورزی استان را ۵۰۰ هزار هکتار اعلام کردند و از آن در نتیجه بررسی کمیسیون حدود ۳۴۲ هزار و ۹۰۷ هکتار تثبیت شده و آماده صدور سند است.
وی تصریح کرد: ۸۰ درصد این پلاکها در دولت سیزدهم اتفاق افتاد، شکاف عمیقی بین نماینده کشاورزان و نماینده دولت وجود داشت که اگر زحمات رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان نبود نمیتوانستیم به این عدد و رقم برسیم.
میردریکوند اظهار کرد: تا قبل از دولت سیزدهم چندین سال فقط ۴۵ پلاک در سامانه تثبیت شده بود اما امروز در ۹ ماهه سال جاری فقط ۳۷۹ پلاک را توانستیم در کمیسیون تعیین و تکلیف کنیم و امیدواریم با برگزاری مرتب جلسات کمیسیون تا پایان سال جشن پایان تعیین و تکلیف اراضی کشاورزی گرفته شود.
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی لرستان افزود: سپس نوبت پروژه کاداست میرسد باید تثبیت مالکیت کنیم، تا امروز در پلاکهایی که رفع تداخل شده با همکاری ادارهکل ثبت ۲۶۸ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ما سند تک برگ در قالب پروژه کاداستر صادر شده و حدود ۷۱۰۰ برگ سند تک برگ صادر شده است.
انتهای پیام
نظرات