• شنبه / ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۵:۰۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402111410428
  • منبع : نمایندگی گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان:

ورود دانش، به عرصه باغبانی گیلان

ورود دانش، به عرصه باغبانی گیلان

ایسنا/گیلان رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، حوزه‌های آبزی‌پروری، دام، طیور و باغبانی را بستر بسیار مناسبی برای فعالیت‌های فناورانه و دانش‌بنیان دانست و تاکید کرد: اخیرا در حوزه باغبانی با معرفی سه رقم کیوی زودرس در استان گیلان شاهد ورود تخصص، دانش و علم به عرصه تولید و تاثیرات آن بودیم.

صالح محمدی امروز، ۱۴ بهمن ماه در نشست هم اندیشی با نخبگان کشاورزی استان گیلان، با بیان اینکه باید از روش‌های جدید برای شناسایی نخبگان و بهره مندی از تفکر تحول‌آفرینشان استفاده کنیم، گفت: باید فعالیت‌ها بر مبنای دانش و خرد تنظیم شود تا بتوانیم در مسیر تحول و توسعه قرار بگیریم و در رده‌بندی‌های جهانی جایگاه‌های خوبی کسب کنیم.

وی به شرایط کشورهای مختلف به خصوص کشورهای منطقه در ایجاد مراکز علمی و تجهیز مراکز به لابراتوارهای پیشرفته و تمایل نخبگان به خروج از کشور اشاره کرد و اهمیت نگهداشت سرمایه انسانی و نخبگان در داخل کشور را لازم و واجب دانست و یادآور شد: جهاد کشاورزی باید در دانش محور بودن فعالیت‌ها ورود و از این طریق ایجاد درآمد، اشتغال و توانایی حل مسائل جامعه را برنامه‌ریزی کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از حمایت پارک‌های علم و فناوری، موسسات و مراکز تولیدات فناورانه و تنها کارگزار دانش‌بنیان استان گیلان خبر داد و گفت: برای اینکه بتوانیم در بخش کشاورزی و همه زیربخش‌های آن نگاه علمی، فناورانه و دانش بنیان داشته باشیم به ایده و تغییر روش نیاز داریم تا پرچم دانش و نخبه‌گرایی را در همه حوزه‌ها بالا نگه داریم و مصادیق آن را نمایان کنیم و شاهد اتفاقات خوب در حوزه‌های مختلف بخش کشاورزی باشیم.

محمدی تصریح کرد: یکی از معضلات و مشکلات حوزه‌های مختلف تولید، کار کردن با روش‌های قدیمی است و این روش‌ها در گذشته جواب می‌داد ولی امروز این‌طور نیست؛ ۱۵۰ سال در کشور ما سابقه فعالیت ماهیان خاویاری وجود دارد ولی اکنون برخی کشورها گوی سبقت را از ما ربودند، چون چاشنی دانش با روش‌های علمی و فناورانه را به آن اضافه کردند و انتظار داریم نخبگان کشور این روش‌ها را پرورش دهند.

وی حوزه‌های آبزی‌پروری، دام، طیور و باغبانی را بستر بسیار مناسبی برای فعالیت‌های فناورانه و دانش‌بنیان دانست و تاکید کرد: اخیرا در حوزه باغبانی با معرفی سه رقم کیوی زودرس در استان گیلان شاهد ورود تخصص، دانش و علم به عرصه تولید و تاثیرات آن بودیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به استقرار ۱۵ شرکت دانش‌بنیان کشاورزی در گیلان، گفت: دانش‌بنیانی ها می‌توانند موانع و سدهای بسیاری از موضوعات را بشکنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha