دراین سایت الگویی حدود یک هکتاری که نخستین سال کشت آن درحال انجام است، هفت گروه نباتات علوفه ای، غلات وسبزیجات به زیرکشت رفته است.
مجری این طرح به خبرنگار ایسنا گفت: کاشت این گروههای الگویی پس از برداشت برنج دوم، شروع شده و مراحل رشد خود را نیز به خوبی طی کرده است.
سیدجلال حسینی، با بیان اینکه قبل و بعد از کشت برنج بهترین زمان برای کشت علوفه های مورد نیاز دام است، تصریح کرد: این اقدام و سیاست کاشت در راستای افزایش درآمد و بهرهوری بیشتر زمین های کشاورزی برای کشاورزان و جلوگیری از خطر خرد شدن زمین ها و تغییر کاربری است.
وی، میزان تولید وعملکرد علوفه های ترویجی دراین مرکز را حدود ۲۰ تا ۲۷ تن پیش بینی کرد و گفت: با تایید نهایی وزارت جهاد کشاورزی برای ترویج و توسعه کشت آن در سطح مازندران و دیگر استانها به زیرکشت برود.
مجری این طرح افزود: از رویکردها و اهداف اساسی در اجرای الگوی کشت می توان به کاهش آب مصرفی توسعه کشت گیاهان علوفه ای کم آب بر، اصلاح کشت سبزی و صیفی از فضای باز به گلخانه، دانه های روغنی و همچنین افزایش ضریب نفوذ دانش که منجربه ارتقاء عملکرد در واحد سطح و کاهش ضایعات اشاره کرد.
حسینی یادآورشد: با توجه به محدودیت های فراوان در حوزه منابع آبی توجه به افزایش عملکرد در واحد سطح با استفاده از روشهای به زراعی و به نژادی و نیز انتقال دانش از کشاورزان پیشرو و مراکز تحقیقاتی به سایر بهره برداران از اولویت های اساسی جهاد کشاورزی در اجرای این طرح است.
انتهای پیام
نظرات