• سه‌شنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۵:۱۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402120100490
  • خبرنگار : 71974

در نشست خبری با عنوان «انتخابات، دانشگاه و مشارکت»؛

اسلامی: دانشگاهیان یاور دولت برای انتخابات هستند

اسلامی: دانشگاهیان یاور دولت برای انتخابات هستند

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: دانشگاهیان همواره پشتیبان دولت در انتخابات بودند و امیدوارم با کمک آنها انتخابات شکوهمندی داشته باشیم.

به گزارش ایسنا،‌ محسن اسلامی، سخنگوی ستاد انتخابات کشور در نشست خبری با عنوان «انتخابات، دانشگاه و مشارکت» که در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، اظهار کرد: آخرین لیست تایید صلاحیت نمایندگان مجلس شورای اسلامی را دریافت کردیم،‌ با توجه به اینکه فردا انتشار آگهی خواهیم داشت،‌ انتشار نهایی از طریق فرماندارها صورت خواهد گرفت به جهت اینکه انصرافی‌ها طی جدول اعلامی باید صورت بگیرد. امروز هم روز ابلاغ تایید صلاحیت است و نمایندگان یک روز فرصت دارند تا تغییر حوزه انتخاباتی را به وزارت کشور اعلام کنند.

*دانشگاهیان همواره پشتیبان دولت در انتخابات بودند

سخنگوی ستاد انتخابات کشور بیان کرد: دانشگاهیان همواره پشتیبان دولت در انتخابات بودند و تبلیغات از روز سه شنبه آغاز خواهد شد و همه فرایند انتخابات به صورت شفاف عنوان شده، ‌۵۹ هزار شعبه برای اخذ رای در نظر گرفته شده که از این تعداد ۳۵ هزار شهری و ۲۴ هزار روستایی است که از این تعداد ۴۴ هزار شعبه ثابت و ۱۵ هزار سیار است. بر اساس ماده ۱۱ انتخابات مجلس شورای اسلامی افراد در این دوره با ارائه یکی از مدارک پنج گانه مانند شناسامه،‌ کارت ملی،‌ گواهینامه، پایان خدمت و گذرنامه امکان رای دادن دارند.

وی افزود: به همین جهت شعبات سیار در حال افزایش است، امسال از دستگاه احراز برای تایید شرایط رای دهندگان استفاده خواهد شد،‌ تعداد واجدین شرایط از ۶۱ میلیون نفر عبور کرده که از این تعداد، ۳۰ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر مرد و ۳۰ میلیون و ۲۲۷ هزار نفر زن هستند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور ادامه داد: تعداد رای اولی‌ها حدود ۳.۵ میلیون نفر است و ۸۰۰ هزار نفر به عنوان عوامل اجرایی در برگزاری این انتخابات فعالیت خواهند کرد.

اسلامی با بیان اینکه در جهت تسهیل در رای دادن مقرر شده که تعرفه یکپارچه باشد و پس از نوشتن رای مجلس و مجلس خبرگان از آن به راحتی جدا خواهد شد و در صندوق مربوط انداخته می شود.

به گفته وی؛ صندوق درب قرمز برای مجلس شورای اسلامی و صندوق درب آبی برای مجلس خبرگان رهبری است؛ در صورتی که رای اشتباه وارد صندوق دیگری شود در زمان شمارش این تفکیک صورت خواهد گرفت که این موضوع منوط به نوشتن اسامی خبرگان در تعرفه خود و اسامی نمایندگان مجلس در تعرفه است؛ در غیر این صورت رای باطل خواهد شد.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه حوزه آبادان،‌ قم،‌ ملایر و رشت ۱۷۰۰ شعبه و هر شعبه ۵ صندوق خواهند داشت که رای آنها به صورت الکترونیکی خواهد بود،‌ این شکل از انتخابات آزمایشی است امیدوارم در سال‌های آینده انتخابات به صورت آنلاین برگزار شود.

*نامزدهای مجلس باید شماره حساب برای فرایند فعالیت‌های تبلیغاتی خود اعلام کنند

وی افزود: در این دوره از انتخابات به نامزدهای مجلس عنوان شده که باید شماره حساب برای فرایند فعالیت‌های تبلیغاتی خود اعلام کنند و بایستی کلیه هزینه در این سامانه ثبت شود و در صورتی که نامزدی در این خصوص تخطی کند، مطابق قاون با آن برخورد می شود.

اسلامی با بیان اینکه فرایند انتخابات در سال جاری به ۲۰۹ روز رسیده است،‌ عنوان کرد: در دوره های گذشته این فرایند۸۳ روز بود. امیدوارم با کمک دانشگاهیان انتخابات شکوهمندی داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha