مجید عبدالهی، استاد دانشگاه جامع امام حسین (ع) در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اهمیت انتخابات در سرنوشت سیاسی کشور اظهار کرد: انتخابات عامل همبستگی و افزایش وفاق ملی است که علاوه بر اثرگذاری بر سرنوشت سیاسی، ازآنجهت که یک اقدام گروهی و دستهجمعی است، باعث افزایش نشاط و شور اجتماعی خواهد شد.
این استاد دانشگاه بیان کرد: باتوجهبه آشوبهای سال گذشته و برخی از مشکلات مانند تورم، انتخابات فرصت مناسبی برای افزایش همبستگی میان جامعه است، از این فرصت طلایی، هم باید حاکمیت و هم مردم به نفع ایران استفاده کنند، باید این نکته را عنوان کرد انتخابات ایران زیر ذرهبین بسیاری از کشورهای غربی قرار دارد، حضور مردم میتواند نقش مهمی در جایگاه ایران در مذاکرات بینالمللی داشته باشد.
وی افزود: حضور پرشور در انتخابات، پشتوانه مهمی برای تصمیمات مسئولان در سطح کلان است، تجربه نشان داده زمانی که انتخابات با مشارکت حداکثری برگزار شده ما شاهد مجلسی قوی با کارنامه مناسب بودیم، قهر مردم با صندوق هیچ دستاورد مثبتی نداشته است و تنها باعث تضعیف جایگاه ایران در نظام بینالمللی خواهد شد.
عبدالهی با بیان اینکه برخی از جریانهای سیاسی با روشهایی مانند تحریم انتخابات به دنبال امتیاز گرفتن از حاکمیت هستند، اظهار کرد: برخی از جریانات سیاسی با بیان اینکه عدم شرکت در انتخابات نوعی از کنش سیاسی است به دنبال تغییر مفاهیم هستند. مشارکتنکردن در انتخابات هیچ ارتباطی به فعالیت سیاسی ندارد. این ایده برای گرفتن امتیاز از حاکمیت است.
این استاد دانشگاه عنوان کرد: اصلاحطلبان معمولاً حضور در انتخابات را منوط به تأیید افراد موردنظر خود میکنند، اگر افراد موردنظر آنها در انتخابات باشند با ایجاد جو رسانهای به دنبال کسب رأی مردم هستند، متأسفانه این حزب سیاسی در انتخابات گذشته نتوانست با عملکرد خود نظر مردم را جلب کند و حال با فضاسازی رسانهای به دنبال کماثر نشاندادن انتخابات هستند.
وی گفت: مردم همواره در بزنگاههای تاریخی بهعنوان پشتیبان نظام وارد میدان سیاسی شدند، این بار نیز مشارکت مردم پاسخی قاطع به تحریمها بینالمللی و دشمنان مردم و حاکمیت است که با فشار سیاسی به دنبال ضربهزدن به وحدت عمومی جامعه هستند.
انتهای پیام
نظرات