• چهارشنبه / ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۲:۵۹
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1402121611704
  • خبرنگار : 71567

معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد

تحصیل بیش از ۸ هزار دانشجو در سه رشته پرطرفدار علوم پزشکی

تحصیل بیش از ۸ هزار دانشجو در سه رشته پرطرفدار علوم پزشکی

معاون آموزشی وزارت بهداشت از تحصیل بیش از ۸ هزار دانشجو در سه رشته پرطرفدار علوم پزشکی خبر داد و گفت: وزارتخانه‌های علوم و بهداشت خواست تا تسهیلات بهتری را در اختیار دانشجویان بین‌الملل قرار دهند تا موجب رفاه و ماندگاری آنها در کشور شود.

به گزارش ایسنا، ابوالفضل باقری‌فرد در دومین جشنواره جایزه ملی ثریا اظهار کرد: پیش از انقلاب اسلامی ما مجبور بودیم پزشکانی از کشورهای دیگر مانند بنگلادش و هند داشته باشیم و امروز پس‌ از ۴۵ سال دانشجویان پزشکی از بسیاری کشورها در ایران تحصیل می کنند.

وی با تاکید بر اینکه در حوزه دانشجویان بین‌الملل باید شرایط را به‌گونه‌ای فراهم کنیم که این افراد بتوانند در آسایش و راحتی در ایران تحصیل کنند، اظهار داشت: ما در بخش دانشجویان بین‌الملل مشکلاتی داریم که مسؤولان ذی‌ربط در حال پیگیری هستند. حضور دانشجویان خارجی و تحصیل آنها در کشور باید بهتر شود و مسائل کنسولی و روادید آنها باید حل شود. یکی از مطالبات جدی دانشجویان خارجی حل مساله روادید است.

معاون آموزشی وزیر بهداشت با بیان اینکه بیش‌ از  ۸ هزار و ۲۰۰ دانشجو در رشته‌های علوم پزشکی شامل رشته‌های پزشکی، دندان‌پزشکی و داروسازی تحصیل می کنند، گفت: دانشجویان بین الملل در رشته پزشکی در ایران از ۵۲ کشور جهان هستند و تنها شامل کشورهای همسایه هم نمی‌شود و دانشجویان زیادی از کشورهای اروپایی داریم که در ایران در رشته‌های علوم پزشکی در حال تحصیل هستند. بسیاری از دانشجویان خارجی از کشورهای پیشرفته برای تحصیل در رشته‌های علوم پزشکی ایران را انتخاب می‌کنند.

باقری فرد از وزارتخانه های علوم و بهداشت خواست تا تسهیلات بهتری را در اختیار این دانشجویان قرار دهند تا موجب رفاه و ماندگاری آنها در کشور شود و آنها دانشجویان جدیدی را برای تحصیل در ایران تشویق کنند چرا که این دانشجویان می توانند سفیران فرهنگی برای کشور ما باشند.

وی اظهار داشت: برخی در زمینه بین‌الملل سازی فقط دنبال کسب پول هستند و می‌خواهند درآمد کسب کنند مانند کشور استرالیا. برخی کشورها بیشتر مسائل فرهنگی را در نظر دارند، مانند کشور انگلیس که در جذب دانشجو بیشتر مسائل فرهنگی را مدنظر قرار دارند اما در ایران ما هر دو موضوع را دنبال می‌کنیم یعنی هم مسائل مالی و کسب درآمد را در نظر داریم هم به موضوع فرهنگی تاکید داریم.

معاون وزارت بهداشت با بیان اینکه باور داریم هر دانشجوی خارجی که در ایران تحصیل می‌کنند یک سفیر فرهنگی است، گفت: دانشجوی بین الملل وقتی به کشور خود برمی‌گردد باید بتواند سفیر علمی و فرهنگی ایران باشد. اگر نتوانیم شرایط خوبی را برای این دانشجویان بین‌الملل فراهم کنیم ثمرات خوبی نخواهد داشت و مسئولان باید به این موضوع دقت نظر ویژه داشته باشند.

باقری فرد گفت: ما آمادگی داریم شرایط دانشجویان بین‌المللی را بهتر کنیم و با همکاری وزارت علوم، تعداد دانشجویان بین‌المللی را با توجه به زیرساخت‌ها افزایش دهیم اما معتقدیم کیفیت آموزش باید همچنان در سطح بالایی نگه‌داشته شود چرا که کیفیت آموزش برای ما بسیار مهم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۲-۱۶ ۱۴:۵۶

ایکاش هوطنان خودمان هم بتوانند بدون کنکور در این دانشگاهها به تحصیل بپردازند , والبته هزینه آن را پرداخت خواهند کرد

avatar
۱۴۰۲-۱۲-۱۷ ۲۱:۲۵

لطفا یه مطلب در مورد دانشجویان ایرانی که با هزاران آرزو برای تحصیل پزشکی به روسیه میروند و برخوردهایی که با آنها میشود تهیه کنید واقعا حیف از این همه شور و شوق جوانان وطن که که دستخوش نامیدی و یاس میشود .

avatar
۱۴۰۲-۱۲-۱۷ ۲۱:۵۱

سلام ای کاش بتوانند افراد بدون کنکور در این شته شرکت وتحصیل نمایند