• یکشنبه / ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۱:۱۲
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1402122014132
  • خبرنگار : 50187

در پی انعقاد تفاهمنامه دادگستری و اداره کل منابع طبیعی؛

مجرمان به جای زندان رفتن، در استان کرمان درخت می‌کارند

مجرمان به جای زندان رفتن، در استان کرمان درخت می‌کارند

ایسنا/کرمان رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: دستگاه قضایی استان با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و حقوقی خود حمایت از منابع طبیعی را در دستور کار خود قرار داده و یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌ها، استفاده از نهاده‌های ارفاقی و استفاده از مجازات‌های جایگزین حبس است.

حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی صبح امروز ۲۰ اسفندماه در آیین انعقاد تفاهمنامه دادگستری استان کرمان با اداره کل منابع طبیعی با بیان اینکه وسعت زیادی از مناطق استان کرمان بیابان است، اظهار کرد: طبق این تفاهمنامه برای برخی جرائم درجه شش به بالا و به ویژه جرائم مرتبط با منابع طبیعی مقرر شده از مجازات ‌های جایگزین حبس برای متخلفان استفاده شود.

وی خواستار پشتیبانی و حمایت از ظرفیت داوطلبانه دوستداران طبیعت در جهت کاشت درخت و نگهداری از عرصه‌های طبیعی شد.

حمیدی از قضات استان خواست برای متخلفان درجه شش و متخلفان منابع طبیعی، احکام جایگزین حبس صادر کنند و به جای مجازات، آنان را مکلف به کاشت نهال یا نگهداری از عرصه‌های منابع طبیعی نمایند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان تصریح کرد: استفاده از مجازات‌های جایگزین حبس مستلزم آن است که منابع طبیعی شرایط مناسب برای کاشت نهال را فراهم کند و همچنین این اداره می‌تواند از مجرمان در جهت تولید نهال، آبخیزداری، احیاء چشمه‌ها و قنوات نیز استفاده کند.

وی از دادستان کرمان و معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان خواست بر اجرای مفاد تفاهمنامه نظارت کنند و افزود: لازم است شعب مخصوص رسیدگی به پرونده‌های منابع طبیعی در دادسراهای عمومی و انقلاب سراسر استان راه‌اندازی شود.

حمیدی گفت: هدف استفاده از مجازات جایگزین حبس، استفاده از خدمت عمومی رایگان مجرمان به جای تحمل حبس یا جزای نقدی است و دادگستری استان کرمان این آمادگی را دارد با دیگر سازمان‌های خدمات رسان تفاهم نامه‌های همکاری مشترک منعقد نماید.

وی در پایان افزود: متاسفانه آثار تخریب منابع طبیعی در وضعیت جوی کشور، بارندگی، تغییر فصل‌ها و گرم شدن زمین هویداست و خشکسالی یک تهدید جدی است و موضوع حمایت از منابع طبیعی بایستی مورد اهتمام دستگاه‌های متولی به ویژه منابع طبیعی قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۲-۲۰ ۱۱:۲۱

واقعا اگه این حرف و ایده به فعل تبدیل شود میشود گفت یکی از بهترین ایده های است که میتواند برنده بالاترین جوایز باشد کویر نیاز بع درختچه های متناسب دارد ،پا بندهای الکترونیک هم اینجا بکار می آید که نیاز به مامور مرافبت در تعداد بالا نباشد ،انشاالله که چنین بشود