• دوشنبه / ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ / ۰۹:۲۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1402122114759
  • خبرنگار : 71610

استقبال متفاوت اهالی غزه از رمضان زیر فشار گرسنگی، آوارگی و نسل‌کشی

استقبال متفاوت اهالی غزه از رمضان زیر فشار گرسنگی، آوارگی و نسل‌کشی

امروز (دوشنبه) در حالی نخستین روز از ماه مبارک رمضان در فلسطین اعلام شده است که اهالی نوار غزه به شکل متفاوتی‌ از سال‌های قبل به استقبال این ماه رفته‌اند و با قحطی، آوارگی و قتل و کشتار مواجه هستند.

به گزارش ایسنا، دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه اعلام کرد: ملت فلسطین در نوار غزه با گرسنگی، آوارگی، کشتار، محاصره و نسل‌کشی به استقبال ماه مبارک رمضان رفتند. این جنایات وحشتناک علیه بشریت توسط ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل مرتکب شده و دولت آمریکا از آن استقبال می‌کند و جامعه بین‌المللی نیز در مقابل آن سکوت می‌کند.

طبق گزارش خبرگزاری سما، این دفتر در بیانیه‌ای افزود: نیروهای رژیم اشغالگر بیش از ۵۰۰ مسجد را به صورت کامل و جزئی تخریب کرده‌اند؛ طوری که دیگر برای برپایی نماز مناسب نیستند.

دفتر اطلاع رسانی دولتی نوار غزه در ادامه دولت آمریکا، جامعه بین‌المللی و کابینه رژیم صهیونیستی را مسئول کامل نسل‌کشی، گرسنگی دادن و جنایات علیه غیرنظامیان و زنان و کودکان در غزه اعلام کرد.

این نهاد در ادامه از همه کشورهای جهان آزاد خواست بر رژیم صهیونیستی فشار بیاورند تا جنگ نسل‌کشی و پاکسازی نژادی علیه ملت فلسطین را متوقف و پیش از گذشت زمان با قحطی در نوار غزه مقابله کنند.

این دفتر همچنین خواستار اجازه ورود کامیون‌های حامل کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه شد.

در همین راستا، وزارت اوقاف فلسطین نیز در این باره اعلام کرد: در حالی که یکشنبه شب در تعدادی از پایتخت‌های عربی به مناسبت نماز تراویح در شب اول ماه مبارک رمضان تکبیر سر دادند، اما بیش از هزار مسجد در اثر بمباران‌های اسرائیل به آوار و انبوهی از ویرانی تبدیل شده و یا آسیب دیده‌اند.

این وزارتخانه افزود: صدها هزار نمازگزار نمی‌توانند در مساجد تخریب شده نماز تراویح بخوانند.

«جمیل الخطیب» معلم مدرسه آنروا با اشاره به وضعیت فاجعه بار اهالی غزه در ماه رمضان، گفت: در ماه رمضان چگونه افطار کنیم؟ نه سرپناهی وجود دارد و نه برق و نه آب. اتفاق بدتر این است که در چادرها و در سفره سحری یا افطار غذایی وجود ندارد.

ارتش رژیم صهیونیستی که علی‌رغم گذشت ۱۵۷ روز جنگ و تجاوز وحشیانه به نوار غزه در میدان نبرد موفق به مهار مقاومت نشده و ضربات سنگینی را از آن دریافت کرده است، از سیاست گرسنگی دادن و قحطی به عنوان یک ابزار و سلاح جنگی علیه ساکنان این باریکه استفاده می‌کند و با برنامه‌های از پیش تهیه شده در حال پیش‌برد این سیاست با هدف تحت فشار قرار دادن مقاومت و اهالی غزه است.

۴۸ ساعت پس از آغاز تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه، «یوآو گالانت» وزیر جنگ این رژیم تصمیم خود را برای جلوگیری از ورود غذا، آب و سوخت به نوار غزه اعلام کرد. این تصمیم لحظه واقعی و نقطه آغاز تحمیل سیاست محاصره، گرسنگی دادن و قحطی بر نوار غزه بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha