یاور عبیری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به فعالیت ۵۵ اقامتگاه بوم گردی در کرمانشاه، اظهار کرد: اقامتگاه های بوم گردی کرمانشاه در دل روستاهایی خوش آب و هوا و خوش منظر با ظرفیت حدود ۱۱۰۰ نفر آماده میزبانی از گردشگران نوروزی هستند.
وی افزود: باتوجه به اینکه بوم گردیهای کرمانشاه در فصل سرد سال شرایط مناسبی را در بحث پذیرش مسافر نداشتند، با نزدیک شدن به تعطیلات نوروز امیدوار به رونق این مراکز اقامتی هستیم.
نائب رئیس جامعه حرفه ای اقامتگاه های بوم گردی کرمانشاه تصریح کرد: اقامتگاه های بوم گردی کرمانشاه امسال هم به مانند سالهای گذشته برای میزبانی از مسافران نوروزی آمادگی کاملی دارند.
وی در خصوص کیفیت اقامتگاهای بوم گردی کرمانشاه هم گفت: خوشبختانه از نظر کیفیت در سطح مناسبی هستیم و اگر آمار پذیرش گردشگران در اقامتگاه های بوم گردی ما افزایش پیدا کند و درآمدشان بالا برود، می توانیم کیفیت اقامتگاه های بوم گردی استان را هم افزایش دهیم.
عبیری در بخش دیگری از این گفت و گو با بیان اینکه اقامتگاه های بوم گردی کرمانشاه شاخص هایی دارند که در برخی دیگر از اقامتگاه های بوم گردی کشور وجود ندارد، افزود: با توجه به وجود این شاخصه ها کسانی که در اقامتگاه های بوم گردی کرمانشاه اقامت می کنند، تجربهای متفاوت از سایر مناطق کشور خواهند داشت.
وی ادامه داد: تنوع قومی، زبانی، نوع پوشش، آداب و رسوم و... در کرمانشاه باعث شده تا در هر نقطه از آن میزبانی متفاوتی را از مسافران و گردشگران نوروزی داشته باشند.
نائب رئیس جامعه حرفه ای اقامتگاه های بوم گردی کرمانشاه تصریح کرد: از طرفی از آنجایی که کرمانشاه یکی از شهرهای خلاق خوراک ایران به شمار می رود، تنوع خوراک های بومی و سنتی در اقامتگاه های بوم گردی این استان چشمگیر است، موضوعی که کمتر در سایر اقامتگاه های بوم گردی دیده می شود.
وی با بیان اینکه در هرکدام از مناطق استان افسانه ها و داستان های مختلفی وجود دارد، عنوان کرد: اقامتگاه های بوم گردی باید راویان افسانه ها و قصه های روستای خودشان باشند.
انتهای پیام
نظرات