• سه‌شنبه / ۲۷ آبان ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404082717003
  • خبرنگار : 50181

در قالب طرح «یسنا»

۴۶ هزار مادر باردار و دارای نوزاد شیرخوار کرمانشاهی حمایت غذایی می‌شوند

۴۶ هزار مادر باردار و دارای نوزاد شیرخوار کرمانشاهی حمایت غذایی می‌شوند

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت: بیش از ۴۶ هزار خانوار در استان تحت پوشش طرح حمایتی «یسنا» قرار دارند که در قالب این طرح از مادران باردار و یا دارای نوزاد شیرخوار حمایت غذایی می‌شود.

حسن جلیلیان نسبت در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اجرای مرحله جدید طرح یسنا در استان کرمانشاه همزمان با سراسر کشور، گفت: در قالب این طرح که از آذر آغاز می‌شود، مادران باردار و همچنین ماداران دارای شیرخوار(نوزاد زیر دو سال) که از نظر غذایی آسیب‌پذیر بوده و نیازمند تشخیص داده می‌شوند، مورد حمایت غذایی قرار می‌گیرند.

وی اظهار کرد: در این طرح معیار اینکه یک مادر باردار و یا دارای نوزاد زیر دو سال شیرخوار تحت پوشش قرار بگیرد، اطلاعاتی است که از مراکز بهداشتی دریافت می‌شود، لذا برای اینکه مادران مشمول این طرح شوند حتما باید در دوران بارداری و شیردهی به مراکز بهداشتی مراجعه کرده و تحت مراقبت قرار بگیرند و اگر از نظر وضعیت جسمی و تغذیه‌ای مشمول شناخته شوند، تحت پوشش قرار می‌گیرند.

به گفته مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، در این طرح مادرانی که در دهک‌های اول تا هفتم درآمدی بوده و نیازمند حمایت غذایی تشخیص داده شوند، اعتبار برای خرید اقلام غذایی دریافت می‌کنند.

وی، اعتبار در نظر گرفته شده برای این مرحله از طرح را حدود ۷۰۰ هزار تومان اعلام کرد که در حساب سرپرست خانوار شارژ می‌شود و افزود: این اعتبار صرفا می‌تواند به خرید اقلام غذایی مورد نیاز مادران باردار و دارای نوزاد شیرخوار که در سبد غذایی تعرف شده اختصاص یابد. این اقلام عمدتا شامل لبنیات، حبوبات، پروتئین، نان و غلات، سبزیجات، میوه و مغزی‌جات است.

جلیلیان‌نسبت با بیان اینکه در کنار این طرح قرار است طرح حمایت از کودکان زیر پنج سال مبتلا به سوءتغذیه نیز اجرا شود، یادآور شد:  در قالب این طرح نیز اعتبار حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی در حساب سرپرست خانوار صرفا برای خرید اقلام غذایی مورد نیاز این کودکان شارژ می‌شود.

وی، تعداد کودکانی که در این بخش تحت پوشش قرار می‌گیرند را نیز ۱۶۳۸ نفر اعلام کرد و ادامه داد: معیار برای تشخیص این کودکان و تحت پوشش قرار گرفتن آنها نیز این است که تحت مراقبت مراکز بهداشتی باشند و قد و وزن آنها زیر نمودارهای استاندارد باشد و دچار اختلا رشد باشند. سن این کودکان نیز باید بین پنج ماه تا ۵۹ ماه باشد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه این طرح‌های حمایتی غذایی از سال ۱۴۰۲ آغاز و تاکنون در چند مرحله اجرا شده، تاکید کرد: هدف از این طرح‌ها حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و همچنین کمک به اقشار آسیب‌پذیر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha