• دوشنبه / ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۵:۱۴
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402122115139
  • خبرنگار : 71129

انگلیس، دومین کشور «بدبخت» دنیا

انگلیس، دومین کشور «بدبخت» دنیا

یک موسسه اعلام کرد، انگلیس به عنوان دومین کشور «بدبخت» و «ناراحت» جهان نام گرفته است.

به گزارش ایسنا، بنیاد علوم اعصاب Sapien Labs اعلام کرد، سلامت روان انگلیسی‌ها از آغاز پاندمی کرونا به شدت کاهش داشته و اثری از بهبود در آن دیده نمی‌شود.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، چهارمین گزارش سالانه این بنیاد به نام «وضعیت سلامت روان جهان» به بررسی سلامت روان ۴۱۹ هزار و ۱۷۵ شرکت کننده از ۷۱ کشور در سراسر جهان و از طریق اینترنت پرداخت.

نتایج این بررسی نشان دهنده وضعیت ترسناک جهان انگلیسی زبان است. از ۷۱ کشور، کشورهای انگلیسی زبان انگلیس، ایرلند، استرالیا و نیوزیلند در پایین جدول قرار دارند و ساکنان انگلیس فقط از ازبکستان خوشحالترند.

در این نظرسنجی، انگلیس از نظر سلامت روانی کلی جمعیت، هشت رتبه پس از یمن و ۱۲ رتبه پس از اوکراین قرار دارد.

همچنین حدود ۳۵ درصد از انگلیسی‌ها به این نهاد گفتند که یا «مضطرب هستند یا در حال چالش» هستند که این رقم نسبت به سال گذشته، زمانی که این کشور در رتبه آخر رتبه‌بندی قرار گرفت، تنها ۰.۷ درصد کاهش داشت.

برای تعیین سلامت روان کلی هر کشور، این بنیاد از افراد ۴۷ سوال درباره «خلق و نگرش»، «وضعیت اجتماعی»، «محرکه و انگیزه» و «انطباق پذیری و انعطاف پذیری» و سایر سوالات را پرسید. در حالی که بنیاد علوم اعصاب Sapien Labs اشاره کرد که پاسخ به این سوالات ذاتا ذهنی است، گزارش‌های دیگر به نتایج مشابهی رسیده‌اند.

در میان کاهش تاریخی استانداردهای زندگی، دفتر آمار ملی انگلیس در ماه نوامبر ۲۰۲۳ متوجه شد که شهروندان انگلیسی در سال منتهی به مارس گذشته کاهش شادی و رضایت شخصی را تجربه کردند. بر اساس گزارشی که ماه گذشته در مجله پزشکی لنست منتشر شد، حدود ۱.۸ میلیون نفر در بریتانیا در حال حاضر در انتظار درمان سلامت روان هستند.

این بنیاد همچنین خاطرنشان کرد، سطح رفاه در سراسر کشورهای انگلیسی زبان در دوران پاندمی کرونا کاهش داشت و این کاهش همچنان بدون بهبود، ادامه دارد.

در این میان، در این گزارش مشخص شد که رفاه روانی در کشورهایی که غذاهای فراوری شده را به صورت معمول مصرف می‌کنند، کودکان از تلفن‌های هوشمند در سنین پایین استفاده می‌کنند و روابط بین اعضای خانواده‌ها بسیار کم است، پایین است. همچنین کشورهای ثروتمند و انگلیسی زبان کمترین امتیاز را در تمام این سه معیار کسب کردند.

بر اساس آنچه این مرکز منتشر کرده، جمهوری دومینیکن در راس خوشحالترین کشورهاست و مقام دوم سریلانکا و بعد تانزانیا قرار دارد. تمامی ۱۰ کشور برتر، آفریقایی، آسیایی یا کشورهای حوزه آمریکای لاتین هستند.

این بنیاد در گزارش خود نوشته است: این الگو نشان می‌دهد که توسعه بیشتر اقتصادی و ثروت، به سلامت روانی منجر نمی‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha