حسن شرفی، در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: برای حل مساله اعتیاد در سطح اجتماعی و برای حل مشکل، فرد معتاد نیاز به افراد متخصص با توانمندی علمی و حرفه ای خاص دارد و مددکاران اجتماعی با توجه به روشهای مددکاری فردی و گروهی، مساله اعتیاد را در سطوح فرد، خانواده و جامعه مورد تحلیل و بررسی قرار می دهدو تنها قشر حامی که میتواند بر روند تداوم بهبودی، بهبود یافتگان تاثیر گذار باشد، مددکاری اجتماعی است.
وی افزود: افزایش حس همدلی، عدم سرزنش و تحقیر و تشویق در جهت انجام فعالیتهای اجتماعی و تقویت حس مفید بودن و خود آگاهی بیشتر از جمله تلاش های مددکاران اجتماعی در حمایت از معتادین و بهبودیافتگان است.
شرفی اظهار کرد: تعداد معتادین بهبودیافته ۱۷۱ نفر بوده که ۱۴۵نفر از طریق دریافت تسهیلات خود اشتغال یافتهاند و تعداد ۵ نفر اشتغال یافته از طریق کاریابی کارفرمایی و مابقی پشت نوبت دریافت تسهیلات هستند.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی با بیان اینکه مبلغ تسهیلات اعطایی بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان است، گفت: حدود ۱۰۰ نفر از معتادین بهبود یافته در واحد مدیریت مورد و توانمند سازی، تحت پوشش حمایتهای اجتماعی قرار میگیرند.
وی وابستگی به مواد مخدر از مشکلات عمدهای است که از یک سو سلامت جامعه را تهدید میکند و از سوی دیگر با بسیاری از جرائم و نیز بیماریها همچون ایدز در ارتباط است، گفت: مشکل اصلی اعتیاد، بازگشت و شروع مجدد به اعتیاد بوده و از عواملی که منجر به اعتیاد دوباره افراد میشود، محیط زندگی آلوده، دوستان معتاد، ناکارآمدی جلسات روان درمانی، عدم پذیرش خانوادهها و ... را میتوان برشمرد.
انتهای پیام
نظرات