• سه‌شنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۸:۳۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403021813191
  • خبرنگار : 50040

استاندار گیلان:

تعاونی های دانش بنیان اولویت نخست تسهیلات هستند

تعاونی های دانش بنیان اولویت نخست تسهیلات هستند

ایسنا/گیلان استاندار گیلان، با بیان اینکه تعاونی‌های دانش بنیان باید فعال شوند، تاکید کرد: شرکت‌های دانش بنیان نقش مهمی در توسعه تعاونی‌ها دارند.

اسدالله عباسی امروز، ۱۸ اردیبهشت ماه در شورای توسعه تعاون استان گیلان، از فرمانداران خواست در تشکیل شورای شهرستانی توسعه تعاون اهتمام داشته باشند و اظهار کرد: تشکیل تعاونی ها به رشد نرخ مشارکت اقتصادی کمک می‌کند.

وی با بیان اینکه تعاون موجب جهش تولید می‌شود، تعاونی‌ها را لازمه مردمی کردن اقتصاد دانست و عنوان کرد: سهم تعاونی‌ها در اقتصاد قابل مقایسه با هیچ نهاد و موسسه و گروهی ‌نیست، زیرا تعاونی یک آموزه‌ قرآنی  است و در جای دیگری وجود ندارد.

عباسی با بیان اینکه تعاونی‌ها فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی را به هم گره می‌زنند، گفت: تشکیل تعاونی در همه بخش‌های اشتغال و تولید و صنعت و کشاورزی و مسکن و... مثمرثمر است.

وی ناکامی برخی تعاونی‌ها را ناشی از عدم پشتیبانی و نظارت دانست و ادامه داد: در سنوات گذشته بخش زیادی از تعاونی‌ها آسیب دیدند و لذا رئیس جمهور بر توسعه تعاون و تعاونی تاکید دارد.

استاندار گیلان با بیان اینکه عناوین تعاونی ها باید با توجه به ماموریت‌های آن‌ها تعیین شود، عنوان کرد: تعاونی‌های تولیدی نقش مهمی در تحقق شعار سال دارند، اما تعاونی‌های مصرف نیز با عرضه کالا با قیمت مناسب به ثبات اقتصادی کمک می‌کنند و جلوی تورم را می‌گیرند.

وی همچنین خواستار آسیب شناسی تعاونی مرزنشینان استان شد و اضافه کرد: تعاونی مرزنشینان باید بیش از گذشته به صادرات محصولات استراتژیک گیلان کمک کند.

نماینده عالی دولت در گیلان تکمیل زنجیره ارزش مزرعه تا بازار محصولات کشاورزی را موجب ارتقای بهره وری تولید دانست و یادآور شد: استان گیلان مزیت های اقتصادی فراوان دارد و باید به افزایش بهره وری در بخش های کشاورزی و گردشگری با محوریت صنایع تبدیلی و بسته بندی بپردازیم.

عباسی با تاکید بر لزوم بازاریابی برای محصولات کشاورزی استراتژیک گیلان، بیان کرد: این ظرفیت وجود دارد که بخش عمده نیاز کشور به محصولات کشاورزی را تولید کنیم که در این راستا باید به شناسایی ظرفیت‌های تولید و تعیین تکلیف اراضی کشاورزی بپردازیم.

وی عرضه برنج فله را عامل اصلی نوسان قیمت این محصول دانست و تصریح کرد: نشاء تا درو برنج را مکانیزه کردیم و باید به سمت بسته‌بندی برویم تا ارزش افزوده ایجاد شود که در این راستا از شورای توسعه تعاون استان انتظار برندسازی محصولات استراتژیک گیلان را داریم.

استاندار گیلان بر به روزرسانی تعاونی‌ها و هیئت مدیره آن‌ها تاکید کرد و گفت: تعاونی‌های فعال، نیمه فعال و تعطیل شناسایی شود تا برای احیای آنها برنامه‌ریزی کنیم.

عباسی با بیان اینکه ظرفیت‌های تعاون روستایی باید در مسیر اقتصاد قرار بگیرد، تصریح کرد: نقش انبار و سردخانه در زنجیره ارزش بسیار مهم است.

وی خواستار برندسازی تولیدات گیلان با محوریت تعاونی‌ها شد و خاطرنشان کرد: تعداد تعاونی‌ها و تعاونی‌های روستایی مشخص شود و ظرفیت آن‌ها را احصا کنید.

استاندار گیلان با بیان اینکه تعاونی‌های دانش بنیان باید فعال شوند، تاکید کرد: شرکت‌های دانش بنیان نقش مهمی در توسعه تعاونی ها دارند و لذا اولویت نخست تسهیلات با تعاونی‌های دانش بنیان است و تعاونی‌ها و دیگر بخش‌های تولید در رده‌های بعدی قرار دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha