جواد جمور یکشنبه ۲۳ اردیبهشت در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه گردش مالی تأمین اجتماعی استان همدان ماهانه ۶۰۰ میلیارد تومان است، اظهار کرد: همچنین تعداد مستمریبگیران استان همدان از مرداد ۱۴۰۰، رشد ۲۶ درصدی داشته به طوریکه ۶۱ هزار و ۶۸۸ نفر به ۷۷ هزار و ۷۳۷ رسیده است.
وی با بیان اینکه تأمین اجتماعی یک نهاد عمومی غیردولتی است و بعد از گذشت ۷۰ سال از خدمتش در کشور دوران میانسالی خود را طی میکند، تصریح کرد: ماهیت شکلگیری تأمین اجتماعی برای پوشش بیمهای آحاد مردم بوده است.
جمور با تأکید بر اینکه منافع تأمین اجتماعی برای تمام ذینفعان است، افزود: تأمین اجتماعی منفعتی برای جایی ندارد به جز ذینفعان خود.
وی با اشاره به اینکه تأمین اجتماعی را به عنوان یک صندوق بینالنسلی معرفی کنیم، گفت: در صندوق بیمه تأمین اجتماعی موضوع حقالناس است.
مدیرکل تأمیناجتماعی استان همدان اظهار کرد: از ابتدای خرداد امسال لیست حق بیمه هوشمند خواهد شد و میطلبد کارفرمایان زودتر از موعد برای ارسال لیستها اقدام کنند تا در صورت نیاز فرصت کافی برای اقدامات اصلاحی باشد.
وی با تأکید بر جلوگیری از تضعیع حقوق بیمهشده در لیست هوشمند گفت: هدف از اجرای لیست هوشمند متمرکزسازی در ارسال و پرداخت حق بیمه، شفافسازی و تسریع در روند پرداخت و جلوگیری از انباشت بدهیهاست.
جمور با بیان اینکه بیش از ۲۰ هزار کارگاه در استان وجود دارد، یادآور شد: لیست بیمه اهمیت بسیار بالایی دارد چرا که در صورت عدم ارسال موضوع درمان کارگران با مشکل مواجه خواهد شد.
وی از افزایش تعداد بیمهشدگان اجباری خبر داد و تصریح کرد: تعداد بیمهشدگان اجباری از ۱۳۴ هزار و ۱۳۰ نفر در ابتدای دولت سیزدهم به ۱۴۷ هزار و ۶۸۷ نفر رسیده که رشد ۱۰.۱ درصدی در بیمههای اجباری داشتیم.
این مقام مسئول با بیان اینکه در استان همدان در شروع دولت سیزدهم ۴۴.۵ درصد جمعیت تخت پوشش بوده که به ۴۷.۷ درصد رسیده و ۳.۲ افزایش داشته است، اظهار کرد: بنا داریم امسال درصد پوشش را به بیش از ۵۰ درصد و نزدیک میانگین کشوری که ۵۴ درصد است، برسانیم.
مدیرکل تأمیناجتماعی استان همدان خاطرنشان کرد: در ابتدای دولت سیزدهم ۴۰ هزار و ۸۲۰ کارگاه تولیدی، صنعتی خدماتی در استان وجود داشت که به بیش از ۴۲ هزار رسیده است.
جمور از کاهش بیش از ۲۱ درصدی بیمه بیکاری در استان همدان خبر داد و گفت: بیمه بیکاری از شروع دولت ۲۲۷۷ مورد به ۱۷۸۹ مورد رسیده که ۲۱.۴ درصد کاهش داشته، در واقع ۴۸۸ مورد کاهش داشتیم که نشان از حفظ سطح اشتغال بوده است.
این مقام مسئول اذعان کرد: در استان همدان تعهدات کوتاهمدت و بلندمدت تأمین اجتماعی از ۳۰۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به ۶۷۶۰ میلیارد تومان رسیده که توسط تأمین اجتماعی پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه در استان همدان در نقطه سربه سر هم نیستیم، افزود: ۸۳ درصد این رقم را توانستیم تأمین کنیم و مابقی کسری بوده است یعنی ۱۰۰۰ میلیارد تومان کم آوردیم.
جمور با تأکید بر اینکه تیم قبل سازمان ۱۰۶ هزار میلیارد تومان مقروض شده بود و با اقدامات خوبی که دولت داشت، این مشکل برطرف شد، تصریح کرد: سازمان تأمین اجتماعی هنوز به نقطه پایدار نرسیده اما نه استقراض میکند و نه املاک میفروشد.
مدیرکل تأمین اجتماعی استان گفت: به دنبال این هستیم با رایزنی مسئولان استانی در زمینه صنعتی و معدنی بتوانیم سازمان را ترغیب کنیم تا در استان همدان سرمایهگذاری کند.
انتهای پیام
نظرات