• پنجشنبه / ۲۹ آبان ۱۴۰۴ / ۱۹:۳۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404082918858
  • خبرنگار : 71659

نخست‌وزیر لبنان: اسرائیل به توافق آتش‌بس پایبند نیست

نخست‌وزیر لبنان: اسرائیل به توافق آتش‌بس پایبند نیست

نخست وزیر لبنان اعلام کرد رژیم اشغالگر به توافق آتش بس پایبند نیست و همچنان در ۵ منطقه مرزی حضور دارد.

به گزارش ایسنا، «نواف سلام» نخست وزیر لبنان، روز پنجشنبه بار دیگر آمادگی کشورش را برای «مذاکره در مورد مرزهای زمینی و مناطقی که هنوز در اشغال اسرائیل است» اعلام کرد.

نواف سلام گفت: «اسرائیل به توافق آتش‌بس پایبند نیست و همچنان در ۵ نقطه مرزی که هیچ ارزش امنیتی یا نظامی ندارند، حضور دارد.»

او با بیان اینکه کشورش «این بار از تغییرات منطقه عقب نخواهد ماند»، ادامه داد: «ما خواهان کمک آمریکا برای پیشبرد مذاکرات با اسرائیل هستیم.»

وزارت بهداشت لبنان روز سه شنبه اعلام کرد که در نتیجه حمله اسرائیل به اردوگاه عین الحلوه در شهر صیدا لبنان، ۱۳ نفر به شهادت رسیدند.

توافق آتش‌بس بین لبنان و رژیم صهیونیستی در ۲۷ نوامبر ۲۰۱۴ به اجرا درآمد. قرار بود ارتش اشغالگر تا ۲۶ ژانویه امسال عقب‌نشینی خود را از مناطقی که در جنوب لبنان اشغال کرده بود، تکمیل کند.

با این حال، رژیم صهیونیستی به این توافق پایبند نبوده و حضور نظامی خود را در پنج نقطه استراتژیک در جنوب لبنان حفظ کرده و به حملات هوایی علیه مناطق مختلف لبنان به بهانه «تضمین حفاظت از شهرک‌های شمال» ادامه می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha