ناصر عسکریفرد در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: دو مرکز تکثیر میگو فعال و حدو ۴۰ مزرعه پرورش میگو در سال زارعی جاری تحت نظارتهای بهداشتی مستمر کارشناسان ادارهکل دامپزشکی در حال آمادهسازی هستند.
وی افزود: مراکز تکثیر میگو، اولین گلوگاههای پیشگیری و کنترل بیماریها هستند و انجام نظارتهای بهداشتی دقیق در قالب رصد و پایش و بر پایه برنامه ملی راهبردی کنترل بیماریهای لکه سفید میگو و AHPND، باعث تولید پست لاروهای سالم و باکیفیت و پایداری و افزایش بازدهی تولید خواهد شد.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان ادامه داد: در طول دوره تکثیر و پرورش، پایش و مراقبت از بیماریهای لکه سفید و نکروز حاد هپاتو پانکراس در مزارع تکثیر میگو با انجام آزمایش دقیق مولکولی در آزمایشگاه مرجع منطقهای دامپزشکی استان خوزستان انجام میشود.
وی با بیان اینکه پایش مزارع نیازمند همراهی و همکاری فعالان صنعت تکثیر و پرورش میگو است، گفت: پایش دقیق، منظم و ردیابی بیماریها از سوی دامپزشکی، ارتقای سطح دانش و آگاهی پرورشدهندگان و رعایت اصول امنیت زیستی و قرنطینهای و مدیریت بهینه پرورش از سوی آنها، شرایط مناسبی برای مقابله با هر گونه بیماری و کنترل آن را فراهم میکند.
عسکریفرد گفت: با انجام نظارتهای بهداشتی و قرنطینهای دامپزشکی، در سال گذشته تولید میگو پرورشی در مزارع پرورش میگو در استان خوزستان افزایش ۳۰ درصدی و عاری از هرگونه بیماری لکه سفید و AHPND داشت.
انتهای پیام
نظرات