• دوشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۴:۰۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403022417463
  • خبرنگار : 71588

اذعان رئیس شاباک به شکست

اذعان رئیس شاباک به شکست

رئیس سرویس‌های امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، «شاباک» به ناکامی خود در فراهم کردن پوشش امنیتی برای ساکنان اراضی اشغالی اذعان کرد.

به گزارش ایسنا، رونن بار، رئیس سرویس‌های امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اعلام کرد: ما از ابتدای جنگ ۱۰ نفر از اعضای سرویس خود را از دست دادیم و در هفت اکتبر نتوانستیم پوشش امنیتی برای مردم خود فراهم کنیم.

براساس گزارش شبکه خبری الجزیره، رئیس شاباک همچنین افزود: ما در حال بررسی عمیق نقش سرویس شاباک در مقابله با حمله حماس در هفت اکتبر هستیم که تحقیقات دردناک و مهمی است.

شرکت پخش عبری زبان به نقل از بار در مراسم بزرگداشت سربازان اسرائیلی کشته شده در جنگ‌ها در مقر شاباک گفت: «همه ما احساس می‌کنیم که آن پوشش امنیتی که همیشه به آن افتخار می‌کردیم را نتوانستیم در هفت اکتبر برای مردم اسرائیل فراهم کنیم.»

وی افزود: همه ما احساس شکست داریم و این احساس را داریم که می‌توانستیم از وقوع آن جلوگیری کنیم و من به‌عنوان رئیس شاباک و مسؤول فعالیت‌های آن، بیش از هرکس دیگری این احساس را دارم.

بار ادامه داد: «ما در حال بررسی عمیق نقش شاباک در مقابله با حمله حماس در هفت اکتبر هستیم. تحقیقی دردناک و مهم. ما از این موضوع درس خواهیم گرفت و آنچه را لازم است اصلاح خواهیم کرد. این وظیفه ما در قبال مردم اسرائیل و در قبال کشته شدگان است و بدون اعتماد به نهادهای دولت و مردم آن، حق وجود نداریم.»

پیشتر «هرتزی هالوی» رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی در مراسمی که با عنوان جنگ‌های این رژیم برگزار شد، اعلام کرد که به عنوان یکی از فرماندهان ارتش این رژیم مسؤولیت شکست آن در ماموریتش برای دفاع از ساکنان اراضی اشغالی در هفتم اکتبر گذشته را بر عهده می‌گیرد.

هالوی با اشاره به اینکه هر روز سنگینی این مسؤولیت را بر دوشش احساس می‌کند، گفت: در قلبم معنای این مسؤولیت را کاملاً درک می‌کنم، من فرماندهی هستم که فرزندان شما را به جنگی فرستادم که از آن برنگشتند و به مناطقی اعزام کردم که در آنجا به اسارت درآمدند، من هر روز یاد و خاطره این افراد کشته شده را با خودم حمل می‌کنم و مسؤولیت پاسخ به سوال‌های شما با من است، ما برای این جنگ با وجود اطلاع از هزینه‌های این ماموریت، مصمم هستیم آن را کامل کنیم.

در پی تداوم جنگ علیه غزه و شکست تل‌آویو در پایان دادن به این جنگ به‌ویژه پس از بازگشت نیروهای جنبش حماس به برخی مناطق در نوار غزه که پیش از این ارتش رژیم صهیونیستی به آنجا یورش برده و کنترل خود بر آنجا را اعلام کرده و از آنجا عقب‌نشینی کرده بود، تنش در روابط میان کابینه و ارتش رژیم صهیونیستی حاکم شده است.

از هفت اکتبر گذشته، رژیم صهیونیستی جنگی را علیه غزه آغاز کرده است که علاوه بر ویرانی‌های عظیم و قحطی که جان کودکان و سالمندان را گرفته است، بیش از ۱۱۳ هزار شهید و زخمی بر جای گذاشته است که اکثر آنها کودک و زن هستند و حدود ۱۰ هزار نفر نیز مفقود شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha