صادقه یوسفی استاد حوزه و دانشگاه در گفتوگو با ایسنا، ضمن عرض تسلیت بهمناسبت شهادت آیتالله سیدابراهیم رئیسی و هیئت همراهشان در پی سانحه بالگرد رئیسجمهور، اظهار کرد: شهید جمهور در بُعد خدمت و مدیریت مرد میدان بودند و مدیریت از پشت میز را قبول نداشتند به جهت اینکه طبیعتاً اگر فرد در شرایط قرار بگیرد درک بهتری از آن شرایط خواهد داشت و بهتر مدیریت خواهد کرد.
وی ادامه داد: آیتالله رئیسی لازم میدیدند در بسیاری از موارد خودشان در میدان قرار بگیرند و مسئله را درک کنند تا مدیریت دقیق تری داشته باشند ولو اینکه لازم باشد آسایش خود را فدا کنند و از هیچ طعنه، کنایه و تمسخری در این راه ابا نداشتند چون وظیفه خود میدانستند که از نزدیک به مدیریت امور بپردازند.
یوسفی یادآور شد: آیتالله رئیسی به عنوان یک خدمتگزار نه یک مدیر بالادستی در کنار مردم بودند و این را به عنوان وظیفه الهی تلقی میکردند چون نگاهشان به این مسئولیت نگاه خدمترسانی و مسئولیتپذیری نسبت به مردم بود؛ و در راه انجام این وظیفه که بر اساس اعتقاداتشان تشخیص داده بودند هیچ مانعی وی را از میدان بیرون نمیکرد زیرا ایشان افق بلندتری را میدیدند.
وی بیان کرد: ادامه مسیر برای رئیس جمهور بعدی سختتر شده است و اگر تا امروز رئیس جمهوری فکر میکرد که به یک منصب و وسعتی رسیده است که میتواند نگاهی از بالا به پایین به مسائل و مردم داشته باشد؛ مردم درک کردند و از نزدیک دیدند که هنوز میتوان مدیرانی را انتخاب کرد که در عین حال که مدیر هستند و از نظر جایگاه سیاسی مقام والایی دارند اما با همه اقشار مردم همنشین میشوند.
یوسفی تصریح کرد: آیتالله رئیسی زمانی که برای بازدید از پادگانهای نظامی میرفتند به دور از تجملات در کنار سربازان مینشستند و میگفتند میخواهم ببینم غذای سربازان چیست، این مسائل بسیار درس آموز است؛ لذا مسئولیت رئیس جمهور آتی به دلیل انتظارات مردم بسیار سنگین است.
استاد حوزه و دانشگاه اضافه کرد: وجود آیتالله رئیسی جامعه ما را رشد داد و بالا برد؛ زیرا مردم فهمیدند که اگر انتظاراتشان را در سطح بالاتری بچینند مسئولین هم خودشان را موظف میدانند به آن انتظارات پاسخ دهند.
یوسفی بیان کرد: نه فقط مسئولین بلکه همه ما باید بیاموزیم که میتوان با تلاش مضاعف و دقت بر روی مسائلی که اهمیت بیشتری دارند و دوری از حاشیهها مشکلات را حل کرد؛ کارخانههایی که سالها متوقف بود راه اندازی شد. بنابراین قطعاً اگر ریاست جمهوری ایشان ادامه پیدا میکرد مردم نمود بیشتری از اقدامات دولت سیزدهم را مشاهده میکردند.
وی تاکید کرد: سه سال خدمتگزاری آیتالله رئیسی نمونه خوبی بود که با شعار دادن کاری از پیش نمیرود و با تلاش مضاعف مسئله حل نشدنی وجود ندارد، کافی است همه ما در هر جایگاهی که هستیم کار و وظیفه خود را درست و باتعهد انجام دهیم و در آن کوتاهی نکنیم در این صورت خللی در روند کارها نخواهیم داشت.
استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد: مهمترین وظیفه ما این است که در صحنه باشیم و فرد صالحی را برای منصب ریاست جمهوری انتخاب کنیم، ما امروز با امید تازه و از افق بالاتری به دوران بعدی نگاه میکنیم.
یوسفی با بیان اینکه آیتالله رئیسی در طول دوره ریاست جمهوری خود امید و حیات را در رگهای جامعه دمیدند، یادآور شد: ما در حال حاضر با باور به اینکه ما میتوانیم، باید شخص توانا، متعهد، مخلص و باتقوایی که سعی میکند راه شهید جمهور را ادامه دهد انتخاب کنیم.
انتهای پیام
نظرات