• سه‌شنبه / ۸ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۸:۲۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403030805613
  • خبرنگار : 50300

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان عنوان کرد

ایجاد اشتغال در خوزستان توازن ندارد/ هدفگذاری کاهش ۲ درصدی نرخ بیکاری

ایجاد اشتغال در خوزستان توازن ندارد/ هدفگذاری کاهش ۲ درصدی نرخ بیکاری

ایسنا/خوزستان رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان با اشاره به هدف‌گذاری کاهش دو درصدی نرخ بیکاری در خوزستان گفت: در استان اشتغال ایجاد می‌کنیم اما توازن ندارد.

مهرداد نیکو امروز امروز، ۸ خردادماه در جلسه قرارگاه اشتغال استان با اشاره به هدف‌گذاری کاهش دو درصدی نرخ بیکاری در خوزستان اظهار کرد: خوزستان جزو استان‌هایی است که نرخ بیکاری آن هنوز دو رقمی است. در زمستان سال گذشته نسبت به فصل قبل شاهد افزایش بیکاری بودیم. اشتغال ایجاد می‌کنیم اما توازن ندارد. یعنی در برخی شهرستان‌ها اشتغال زیاد است و در برخی کم. همچنین میان بخش خدمات، کشاورزی و صنعت نیز باید تعادل ایجاد شود.

وی با بیان اینکه نرخ بیکاری خوزستان به طور میانگین دو و نیم تا چهار درصد بالای میانگین کشوری بود، افزود: اگر نرخ بیکاری کاهش یابد یعنی کار کارگروه اشتغال اثر بخش بوده است. کیفیت اشتغال بحث مهمی است. اشتغال ناقص یعنی کار زیر ۴۴ ساعت که در استان بالاتر از میانگین کشوری است و این افراد به راحتی به صف بیکاران اضافه می‌شوند.

نیکو بیان کرد: خوزستان تقریبا برابر با کشور یعنی ۵۶ درصد اشتغال غیررسمی دارد و از این نظر ۳ درصد بالاتر از کشوری است. در کشور از هر ۱۰۰ نفر ۳۷ نفر شاغل هستند اما این نسبت در استان ۳۵ نفر است. اگر بخواهیم نرخ بیکاری را از ۱۱ به ۹.۵ درصد برسانیم، یعنی ۱.۵ درصد باید کاهش پیدا کند.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان گفت: الان باید ۷۰ هزار اشتغال ایجاد شود که ۱۵ هزار نفر از تعداد بیکاران را کاهش می‌دهد چون ریزش دارد.

۹۲ درصد اعتبارات در آموزش عالی، یک درصد در فنی و حرفه‌ای

شهرام مولایی هزاروندی مدیرکل فنی و حرفه‌ای خوزستان نیز در این نشست گفت: مهارت، امروزه مورد تاکید تمام مسئولان به ویژه مقام معظم رهبری است. شغلی ایجاد نمی‌شود مگر اینکه به مهارت به شکل ویژه پرداخته شود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: اقتصاد دیجیتال مورد نیاز استان است. ۱۵۰ فرصت شغلی در حوزه آسیب‌های اجتماعی فراهم شد. حدود ۱۳۰ زن سرپرست خانوار در تولید پوشاک مشغول به کار شده‌اند. بزرگترین مرکز تخصصی نفت در استان است اما از آن استفاده نمی‌شد و هزار نفر آموزش تخصصی در صنعت نفت دیدند.

مولایی هزاروندی ادامه داد: مخاطبان فنی حرفه‌ای همه دستگاه‌ها هستند.۹۲ درصد اعتبارات در آموزش عالی اما یک درصد در حوزه فنی و حرفه‌ای است.

مهارت، کلید نجات اشتغال است

وی گفت: آموزش غواصی و جوش زیر آب یکی از نیازهای استان است که در حال انجام است. مهارت، کلید نجات اشتغال است. از سال ۹۱ مجوز جذب مربی ساعتی نداریم اما با این وجود کارهای بسیار بزرگی در حال انجام است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha