• دوشنبه / ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ / ۰۷:۰۰
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1403031309122
  • خبرنگار : 71955

تدبیر دولت سیزدهم برای جلوگیری از انحلال نهضت‌سوادآموزی و بازنگری اساسنامه آن

تدبیر دولت سیزدهم برای جلوگیری از انحلال نهضت‌سوادآموزی و بازنگری اساسنامه آن

مدیرکل حوزه ریاست سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه آموزش و پرورش مکلف به بازنگری اساسنامه نهضت سوادآموزی شده است گفت: بعد از بازنگری، اساسنامه برای تصویب به هیات دولت و مجلس ارجاع داده می‌شود.

محمد امین مظلوم خداشهری در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: اساسنامه قبلی نهضت سوادآموزی ۴۰ سال اجرا شد و باید اکنون نیز اساسنامه جدید و دقیقی تدوین شود تا همه ابعاد حوزه آموزش بزرگسالان و آموزش همگانی را پوشش دهد.

وی با بیان اینکه پیش از تصویب برنامه هفتم توسعه، بدون کارشناسی، حکم تلفیق سازمان نهضت سوادآموزی با معاونت ابتدایی صادر شد تا بدین ترتیب نهضت سوادآموزی زیرمجموعه معاونت ابتدایی قرار گیرد در حالیکه معاونت ابتدایی هیچگونه توسعه ساختاری نداشته باشد افزود: این کار به معنای انحلال نهضت سوادآموزی بود.

مدیرکل حوزه ریاست سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه ایجاد نهضت سوادآموزی فرمان حضرت امام(ره) بود که تحت عنوان آموزش و پرورش غیررسمی و مردمی سازی در نهاد تعلیم و تربیت مطرح شد ادامه داد: با پیگیری‌های انجام شده در این چند ماه، برگزاری جلسات متعدد با عالمان تعلیم و تربیت، علمای کشور، نمایندگان مجلس، در نهایت حکم اینگونه شد که آموزش و پرورش مکلف است ظرف مدت شش ماه اساسنامه سازمان نهضت سوادآموزی را تحت شاخص‌هایی بازنگری کند که از جمله این شاخص‌ها، توسعه و تعمیق سواد، الگوهای نوین سواد در آن و آموزش همگانی بود که این موارد فارغ از ماموریت‌های ابتدایی نهضت سوادآموزی است.

مظلوم گفت: بعد از بازنگری اساسنامه قبلی، در جلسه هیات دولت و سپس در مجلس اساسنامه جدید مصوب می‌شود.

وی با بیان اینکه طبق اساسنامه قبلی حوزه فعالیت کاری و آموزش نهضت سوادآموزی در بازه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال است افزود: هرسال نسبت به سال گذشته آن افراد سوادآموز کاهش می‌یابد زیرا تلاش‌ها برای انسداد مبادی بی‌سوادی در دست انجام است زیرا هر چه بازمانده از تحصیل بیشتر باشد آسیب اجتماعی افزایش می یابد بنابراین همه دست به دست هم داده‌اند تا آمار بازمانده از تحصیل کاهش یابد.

مدیرکل حوزه ریاست سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه در بحث نهضت سوادآموزی اتفاق مهم دولت سیزدهم بازنگری اساسنامه نهضت سوادآموزی و توجه به آن بود ادامه داد: بعد از ۷ سال وقفه، شورای عالی پشتیبانی سوادآموزی برگزار شد که نشان از توجه دولت به سوادآموزی دارد. همچنین در این دولت برای اولین بار اسناد و گنجینه کتابخانه‌ای حوزه بزرگسالان جمع آوری و کتابخانه مجازی بزرگسالان در نهضت سوادآموزی ایجاد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۳-۱۴ ۰۸:۳۵

بخش عمده تلاش نهضت سواد آموزی در شهرستان ما مربوط به کلاسهای مهاجرین افغانی می باشد نه همشهریان ایرانی پس ادامه وضع موجود چندان موفقیتی نیست که اینطور بیان شود

avatar
۱۴۰۳-۰۳-۱۴ ۱۵:۲۹

با سلام بازنگری کنید ولی برا ما آموزش دهندگانی که هزار و یک جور مشکل و عدم امنیت شغلی داریم با مدرک بالا مثل قبلی ها استخدام بشیم به جای باز نشسته ها؛ نیروی جدید بگیرن گناه ما؛ دهه ی هفتادیا؛ چیه

avatar
۱۴۰۳-۰۳-۱۶ ۰۱:۱۰

سالها به عنوان حق التدریس در مدارس تدریس کردیم رسمی نشدیم الان هم که دبیر ومعلم جذب می کنن از زمان استخداممون گذشته جای تأسف داره این همه زحمت بدون نتیجه بوده واینهمه به ما اجحاف شده است😭

avatar
۱۴۰۳-۰۳-۱۶ ۰۷:۰۴

آزمون معلمی رو که خیلی سخت کردند بعد از قبولی هم هزار تا سنگ میندازند جلوی مردم از سهمیه ها گرفته ، تا عقیدتی ... نهضت هم که مال یه عده خاصه ، هر وقت میری می گن دیگه نداریم ، گناه دهه شصتی ها چیه،